χαρης θεοχαρης

Πλήθος ερωτημάτων γεννά η απόφαση της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κυρίας Κονιόρδου να προχωρήσει στις προσλήψεις 2.338 ατόμων με χρηματοδότηση της ΔΕΗ, επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Ύποπτη χαρακτήρισε την απομάκρυνση του Τρύφωνα Αλεξιάδη από τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό, ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης.

Η κυβέρνηση έγινε διεθνώς περίγελως και δυστυχώς μαζί της όλη η χώρα, σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, για τα περί τυπώματος δραχμής στο βιβλίο του.

Τα προβλήματα στη λειτουργία του πληροφοριακού συστήματος και της ιστοσελίδας υποβολής αιτήσεων για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα των ΚΕΠ, σύμφωνα με την υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη.

«Υπάρχει τρόπος για να βγει η χώρα από την κρίση αλλά ο σωστός τρόπος δυστυχώς δεν επιλέγεται από τις κυβερνήσεις. Επιλέγεται η προσπάθεια να συνεχιστεί ένα σύστημα που μας έφερε έως εδώ πέρα», δήλωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» και χαρακτήρισε επικοινωνιακή την πολιτική του έκτακτου επιδόματος.

Για αποκάλυψη του σχεδίου της δραχμής, που είχε ο ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, με αφορμή τα όσα έγιναν γνωστά για το ταξίδι του Νίκου Παππά και των συντρόφων του στη Βενεζεούλα.

Άρθρα
Produced by