υοθτθβε

Μετά την «Τριλογία της Ουτοπίας» (Όρνιθες, Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας, Φάουστ) και το πρώτο μέρος της «Τριλογίας της Πραγματικότητας» (Αντιγόνη του Σοφοκλή), η Τζωρτζίνα Κακουδάκη παρουσιάζει στην Εφηβική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου τις Νεφέλες του Αριστοφάνη.

Η διατροφή των πάντα, τα οποία τρώνε μόνο μπαμπού, είναι η απάντηση στο γιατί είναι ασπρόμαυρα, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν επιστήμονες από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

O Μουσταφά Ζουμρέ, μαζί με την γυναίκα του Εσρά και τα δύο παιδιά τους ηλικίας 1,5 και 3 ετών είχαν μετακομίσει στο χωριό Ουμούρτσα στην περιοχή της Ανδριανούπολης και σχεδίαζαν να περάσουν στην Ελλάδα για να ζητήσουν πολιτικό άσυλο.

Μια από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες με πρωταγωνιστή τον Κώστα Χατζηχρήστο επιστρέφει 54 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της, έγχρωμη και εξίσου απολαυστική.

Ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης έσπασε το ξύλινο σφυρί, κηρύσσοντας τη λήξη, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Με την κακοκαιρία να έχει πλέον κοπάσει, δύτες κατόρθωσαν να φθάσουν στο σημείο όπου μέχρι πριν από λίγες ημέρες στεκόταν το «Γαλάζιο Παράθυρο», στο νησί Γκόζο, καταγράφοντας τα πρώτα πλάνα από το βυθισμένο πλέον σύμβολο της Μάλτας.

Αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο φυλάκισης για επτά χρόνια είναι ένας 22χρονος Ρώσος μπλόγκερ, ο οποίος κυνηγούσε Πόκεμον στον καθεδρικό ναό του Αικατερίνενμπουργκ, της τέταρτης μεγαλύτερης πόλης της Ρωσίας.

Οι παραστάσεις «Μάρτυς μου ο Θεός», «Yard gal» και «Μια μέλισσα τον Αύγουστο» ολοκληρώνουν τον πετυχημένο κύκλο τους στον Πολυχώρο VAULT μέχρι την Κυριακή των Βαΐων.

Ξεπέρασε τις 1 δισεκατομμύριο προβολές στο YouTube ο νέος δίσκος του δημοφιλούς τραγουδιστή Ed Sheeran, λίγες μόλις ημέρες μετά την κυκλοφορία του.

Άρθρα
Produced by