12.jpg

Αρπάχτηκαν Μοντέλα - Μοντολίβο στη συνέντευξη Τύπου της Μίλαν! - Μίλαν

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 02/11/17, 03:03

[ad_1]


Ο 32χρονος διεθνής Ιταλός μέσος ανέφερε: "Πρέπει να δείξω στον προπονητή μου ότι είμαι έτοιμος να αποδώσω το καλύτερο. Αυτός θα αποφασίσει για την ενδεκάδα με την ΑΕΚ. Εγώ μέσα από τις προπονήσεις πρέπει να τον πείσω να με ξεκινάει βασικό. Δεν έχω παίξει αρκετά τελευταία και ήλπιζα να έχω περισσότερες ευκαιρίες. Είναι όμως νόμιμες οι επιλογές του προπονητή.


Αν δεν διαλέγει εμένα σημαίνει ότι υπάρχουν παίκτες σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με εμένα. Η μόνη λύση είναι να δουλέψω σκληρά και να του αποδείξω ότι κάνει λάθος που δεν με επιλέγει. Η δουλειά μου είναι να πείσω τον προπονητή ότι είμαι καλή επιλογή. Αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο".


Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Μοντέλα, ο οποίος απάντησε: "Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν την ίδια άποψη με τους προπονητές. Προέρχεται από τραυματισμό, αλλά είχε τις ίδιες ευκαιρίες που είχαν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές. Τα ματς είναι πολλά, οπότε πρέπει να κάνω αλλαγές. Δεν υπάρχει τίποτα το περίεργο και του απέδειξα ότι τον υπολογίζω".


Ο Μοντολίβο σχολίασε: "Υπάρχουν αυτές οι αρνητικές στιγμές σε μια ομάδα. Όσα γράφτηκαν και διάβασα δεν είναι αλήθεια. Μιλάω με τον προπονητή και αυτό είναι το φυσιολογικό. Θα ήταν περίεργο αν δεν έλεγα ότι είμαι ανικανοποίητος. Δεν είμαι ικανοποιημένος που δεν παίζω και πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω για να παίζω περισσότερο".







ΜΟΝΤΕΛΑ: "ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ... ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΑΕΚ"


"Κοιμώμενο γίγαντα" χαρακτήρισε ο Μανόλο Χιμένεθ την Μίλαν. Όμως ο Βιτσέντσο Μοντέλα είναι τόσο πιεσμένος, που ακόμα και αυτό το πήρε στραβά. Και έδωσε μάλλον δεικτική απάντηση και εμφανώς ενοχλημένος. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ιταλού προπονητή της Μίλαν:


- Ο Χιμένεθ χαρακτήρισε την Μίλαν «γίγαντα που κοιμάται», εσείς που θα χαρακτηρίζατε την ΑΕΚ;


"Χαίρομαι που πιστεύει κάτι τέτοιο ο προπονητής της ΑΕΚ. Ελπίζω αύριο να… κοιμηθεί η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι μια γρήγορη και δυναμική ομάδα και προσαρμόζεται στον αντίπαλο. Και έχει πολλές πιθανότητες, να διεκδικήσει πρόκριση στον όμιλο".


- Το Γιουρόπα Λίγκ είναι μια ευκαιρία για τη Μίλαν, να διεκδικήσει έξοδο στο Τσαμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.


"Είναι πολύ νωρίς για να το πούμε. Πρέπει να κοιτάξουμε και τις δυο διοργανώσεις. Και στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα στην Ιταλία. Δεν είναι η Μίλαν ένας γίγαντας κοιμώμενος. Υπήρχαν πολλές αλλαγές στην ομάδα το καλοκαίρι. Είμαστε όλοι νέοι στην ομάδα. Τα μεγάλα αποτελέσματα, προϋποθέτουν μια αντίδραση.


Αρχίζουμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες. Αυτή την στιγμή έχουμε ένα καλό ρόστερ και είμαι αισιόδοξος. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου και μόνο, γνωρίζοντας τα ρίσκα που έχει το επάγγελμα μου".







- Στο πρώτο ματς με την ΑΕΚ, η Μίλαν δεν κέρδισε. Τι μάθατε απ’ αυτό το ματς;


"Είχαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, επιθετικό και γρήγορο. Ασφαλώς η Μίλαν είναι ανώτερη στις μονάδες που έχει. Αύριο θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τα καλά στοιχεία που έχουμε".


- Το 2006 η Μίλαν έχασε από την ΑΕΚ και πήρε το Τσάμπιονς Λιγκ. Μήπως τώρα θα χάσει για το… γούρι;


"Αυτό που θέλουμε, είναι μόνο να κερδίσουμε αύριο και να πάρουμε την πρώτη θέση".


Photo credits: Eurokinissi


Στο 7.55 οι "καυτές" ατάκες Μοντολίβο - Μοντέλο:



Αν σου άρεσε κάνε