Στο δρόμο οι γιατροί της Αθήνας! Τι ζητούν για μισθούς, ειδικευόμενους, επικουρικούς

ΥΓΕΙΑ Δημιουργία 01/11/17, 06:09

[ad_1]

Ειδικότερα η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ) πραγματοποιεί σήμερα Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στάση εργασίας από 11πμ. μέχρι 3μμ., αλλά και συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Υγείας στις 12μμ.

Ο κλάδος ζητά να μην υπάρξουν μειώσεις στους μισθούς, δεδομένου ότι ήδη είναι σε εξέλιξη αναδρομικό κούρεμα στα μισθολόγια των γιατρών των νοσοκομείων. Διαβάστε ΕΔΩ πως κουρεύονται: «Έρχονται από τα λογιστήρια τα κουρέματα στους μισθούς των γιατρών του ΕΣΥ! Τι θα δουν για τον Νοέμβριο»

Παράλληλα η ΕΙΝΑΠ ζητά να μην απολυθεί κανένας επικουρικός γιατρός, μια που όσες συμβάσεις λήγουν, δεν ανανεώνονται με απόφαση του υπουργείου Υγείας. Αποτέλεσμα είναι να βρίσκονται στο δρόμο πάλι νέοι γιατροί χωρίς δουλειά μετά από λίγα χρόνια εργασίας στο ΕΣΥ.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας και του Πειραιάς διαμαρτύρονται και για τις αλλαγές στις ειδικότητες που προωθούνται από το υπουργείο Υγείαςμ και τονίζουν πως με τις αλλαγές θα πρέπει να επιτευχθεί ουσιαστική εκπαίδευση των ειδικευόμενων και «χωρίς φραγμούς στην ειδικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε ποιοι είναι οι μισθοί των γιατρών σε νοσοκομεία και ΤΟΜΥ!

Μειώσεις στις αποδοχές των γιατρών του ΕΣΥ με το νέο ειδικό μισθολόγιο! Πόσα χάνουν

Ιδού οι μισθοί των γιατρών του ΕΣΥ μετά το νέο μνημόνιο!

Νέα εγκύκλιος του υπ.Υγείας για μεταθέσεις και μετατάξεις γιατρών ΕΣΥ και ΠΕΔΥ! Όλη η εγκύκλιος

Ψαλιδίζουν και το ειδικό μισθολόγιο των γιατρών με τρικ! Αναλυτικά παραδείγματα


Αν σου άρεσε κάνε