maxresdefault-8.jpg

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Hey Siri λειτουργία σε iPhone, iPad & iPod Touch

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Δημιουργία 08/03/18, 23:55

[ad_1]


H Apple έχει μια σειρά από πολύ χρήσιμες οδηγίες για την Hey Siri λειτουργία των iOS συσκευών που σας παραθέτουμε παρακάτω:


Κάντε μια ερώτηση στο Siri


Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μιλήσετε στο Siri, όπως πατώντας το κουμπί Αφετηρίας ή το πλευρικό κουμπί στη συσκευή σας, πραγματοποιώντας σύνδεση με ένα σετ ακουστικών κεφαλής ή με το αυτοκίνητο ή χρησιμοποιώντας το «Hey Siri».






Χρήση του κουμπιού Αφετηρίας ή του πλευρικού κουμπιού


Αν έχετε iPhone 6s ή νεότερο μοντέλο, πατήστε παρατεταμένα το κουμπί Αφετηρίας και, στη συνέχεια, πείτε αυτό που θέλετε. Σε μερικές συσκευές, μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε μέχρι να εμφανιστεί το Siri, για να κάνετε την ερώτησή σας.


Αν έχετε iPhone X, πατήστε παρατεταμένα το πλευρικό κουμπί και κάντε την ερώτησή σας.




Πείτε «Hey Siri»


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri χωρίς να πιέσετε το κουμπί Αφετηρίας ή το πλευρικό κουμπί. Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι η επιλογή «Hey Siri» είναι ενεργοποιημένη στις Ρυθμίσεις > Siri και Αναζήτηση > Να επιτρέπεται το «Hey Siri». Στη συνέχεια, πείτε «Hey Siri» και κάντε την ερώτησή σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε “Hey Siri, how’s the weather?” (Hey Siri, τι καιρό θα κάνει;)


Αν έχετε iPhone 6s ή νεότερο μοντέλο ή iPad Pro*, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την εντολή «Hey Siri» όποτε θέλετε. Αν έχετε iPhone 6 ή παλαιότερο μοντέλο ή κάποιο άλλο μοντέλο iPad ή iPod touch, θα πρέπει πρώτα να συνδέσετε τη συσκευή σε μια πρίζα.


Όταν πείτε «Hey Siri,» το Siri θα προσδιορίσει ποια συσκευή προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε. Απλώς βεβαιωθείτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο στις συσκευές σας.




Μιλήστε στο Siri με τα ακουστικά σας


Αν χρησιμοποιείτε ακουστικά που διαθέτουν χειριστήριο ή κάποια άλλη συσκευή Bluetooth, κρατήστε πατημένο το κεντρικό κουμπί ή το κουμπί κλήσης μέχρι να ακούσετε έναν ήχο. Κατόπιν, πείτε αυτό που θέλετε.


Εάν διαθέτετε AirPods, πατήστε δύο φορές στην εξωτερική πλευρά του ενός, για να ενεργοποιήσετε το Siri.




Μιλήστε στο Siri στο αυτοκίνητό σας


Εκτός από την εντολή “Hey Siri”, αν το όχημά σας υποστηρίζει το CarPlay ή το Siri Eyes Free, κρατήστε πατημένο το κουμπί φωνητικών εντολών στο τιμόνι σας και πείτε στο Siri αυτό που θέλετε. Το Siri θα περιμένει να σταματήσετε να μιλάτε. Αν διαθέτετε οθόνη αφής με CarPlay, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Siri πιέζοντας παρατεταμένα το πλήκτρο Αφετηρίας στην οθόνη. Μπορείτε να πατήσετε το κουμπί ηχητικού κύματος, για να πείτε στο Siri ότι δεν θα μιλήσετε άλλο. Αυτό είναι χρήσιμο, αν το Siri δεν μπορεί να σας ακούσει λόγω θορύβων του περιβάλλοντος. Μπορείτε, επίσης, να συνδεθείτε στο Siri με το άνοιγμα ορισμένων εφαρμογών, όπως το Τηλέφωνο ή τα Μηνύματα.


Το Siri προσαρμόζει τη συμπεριφορά του, ανάλογα με τον τρόπο που έχετε συνδεθεί. Για παράδειγμα, αν έχετε συνδεθεί από ενσύρματα ακουστικά ή ακουστικά Bluetooth, από το Siri Eyes Free ή από το CarPlay, το Siri διαβάζει τα μηνύματά σας, ώστε να μπορείτε να τα εγκρίνετε πριν από την αποστολή.




Αν σου άρεσε κάνε