Την ποινή αφαίρεσης άλλων 9 βαθμών στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τις περιπτώσεις των Λέτο και Εσιέν (-6), ενώ παράλληλα ενεργοποίησε και την αντίστοιχη τιμωρία για την υπόθεση του Χοσέ Τοτσέ (-3).

Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Παναθηναϊκός πέφτει στους 23 βαθμούς, δύο πάνω από την προτελευταία Κέρκυρα, που παίζει απόψε με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (19:30).

Η ποινή που επέβαλλε σήμερα, Δευτέρα το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας θα επικυρωθεί επισήμως σε 3 ημέρες.

Μετά το ματς που ακολουθεί με τον Πανιώνιο, το «τριφύλλι» θα έχει περιθώριο πέντε ημερών για να εξοφλήσει τους παίκτες προκειμένου να του επιστραφούν οι βαθμοί.

https://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/09/panathinaikos-xrimata-alafouzos-1500x1080.jpghttps://www.xrimaonline.gr/wp-content/uploads/2017/09/panathinaikos-xrimata-alafouzos-150x150.jpgNews RoomΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠαναθηναϊκός
Την ποινή αφαίρεσης άλλων 9 βαθμών στον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για τις περιπτώσεις των Λέτο και Εσιέν (-6), ενώ παράλληλα ενεργοποίησε και την αντίστοιχη τιμωρία για την υπόθεση του Χοσέ Τοτσέ (-3).Μετά την εξέλιξη αυτή, ο Παναθηναϊκός πέφτει στους 23 βαθμούς, δύο πάνω από την...