«Ελεύθεροι Άνθρωποι» το όνομα νέου κόμματος από τον Τράγκα

«Ελεύθεροι Άνθρωποι» το όνομα νέου κόμματος από τον Τράγκα

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ UPD 15:19 Δημιουργία 11/02/21, 15:17

Κάλεσμα στους πολίτες να ενταχθούν στο νέο πολιτικό σχηματισμό στον οποίο θα είναι ο ίδιος επικεφαλής απηύθυνε ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

Το νέο κόμμα ονομάζεται «Ελεύθεροι Άνθρωποι», ενώ θα έχει την συνδρομή και του πρώην βουλευτή Αχαΐας και προέδρου του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκου Νικολόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τράγκας προχώρησε στην ανακοίνωση της απόφασής του να εμπλακεί ενεργά στην πολιτική αλλά και στην ανακοίνωση του ονόματος του πολιτικού σχηματισμού, ενώ μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει κάλεσε τους πολίτες να ενταχθούν στο Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων και να γραφτούν μέλη, σε όλη τη χώρα

«Μετά από μια μεγάλη πορεία στην ελληνική δημοσιογραφία, θα είμαι παρών στις εκλογές. Κλείνοντας τη μακρά πορεία μου έχω μια δουλειά ακόμα να κάνω. Να πρωταγωνιστήσω στη δημιουργία ενός νέου παλλαϊκού ρεύματος ανατροπής του ζόφου και όσων ζούμε. Που θα φέρει στην επιφάνεια ελεύθερους ανθρώπους.

Όσοι θέλετε μπορείτε να πάρετε μέρος, χωρίς κομματικές ταυτότητες. Στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του '21, είναι καιρός να δώσουμε μια μεγάλη ελπίδα στα παιδιά και στα εγγόνια μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τράγκας.

Αν σου άρεσε κάνε