Νέο ρεκόρ σημείωσε το Netflix

Νέο ρεκόρ σημείωσε το Netflix

ΑΓΟΡΕΣ UPD 23:57 Δημιουργία 16/04/19, 23:49

Παρά τον αυξανόμενο ανταγωνισμό από τις Apple και Disney, οι νέοι συνδρομητές της πλατφόρμας του Netflix υπερέβησαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών αγγίζοντας τα 9,6 εκατομμύρια, που αποτελεί και ρεκόρ.

Τα κέρδη για το πρώτο τρίμηνο του έτους σύμφωνα με την εταιρεία ανήλθαν στα $344 εκατομμύρια ή 76 σεντς ανά μετοχή αυξημένα από τα 65 σεντς ανά μετοχή πέρυσι. Τα έσοδά της διαμορφώθηκαν στα $4,52 δισεκατομμύρια επίσης αυξημένα από τα $3,7 δισεκατομμύρια που κατέγραψε την ίδια περίοδο πέρυσι.

Τα κέρδη ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών που ανέμεναν κέρδη ύψους 58 σεντς ανά μετοχή σε πωλήσεις ύψους 4,5 δισ. δολαρίων.

H Netflix για το δεύτερο τρίμηνο ανακοίνωσε πως αναμένει κέρδη 55 σεντς ανά μετοχή, μειωμένα από τα 85 σεντς ανά μετοχή που είχε σημειώσει την αντίστοιχη περσινή περίοδο και πολύ χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που κάνουν λόγο για 99 σεντς ανά μετοχή. Η Netflix επίσης αναμένει 5 εκατομμύρια νέους συνδρομητές το δεύτερο τρίμηνο, χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των αναλυτών που εκτιμούν πως κατά μέσο όρο οι νέοι συνδρομητές θα ανέλθουν στα 5,4 εκατομμύρια.

Αν σου άρεσε κάνε