Νευρικότητα στη Wall Street για τη συνάντηση Τραμπ με Σι

Νευρικότητα στη Wall Street για τη συνάντηση Τραμπ με Σι

ΑΓΟΡΕΣ UPD 16:44 Δημιουργία 14/03/19, 16:42

Με απώλειες μπήκαν στις συνεδριάσεις της Πέμπτης οι δείκτες του αμερικανικού χρηματιστηρίου, με τις εξελίξεις γύρω από τον εμπορικό πόλεμο μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας να προβληματίζουν για μια ακόμα φορά τους επενδυτές.

Σημειώνεται πως νωρίτερα το Bloomberg μετέδωσε πως η συνάντηση των προέδρων Ντόναλτ Τραμπ και Σι Τζινπίνγκ μπορεί να μετατεθεί για τον Απρίλιο αντί για το τέλος του Μαρτίου, θέτοντας νέα ερωτηματικά για μια συμφωνία μεταξύ της Ουάσινγκτον και του Πεκίνου.

Εξάλλου, έντονες πιέσεις δέχεται η μετοχή του Facebook μετά από το πολύωρο πρόβλημα που παρουσίασε το γνωστό social media για τους χρήστες σε ΗΠΑ και Ευρώπη την Τετάρτη, ενώ απώλειες σημειώνει και η μετοχή της Boeing, που συνεχίζει να βλέπει χώρες απ' όλο τον κόσμο να καθηλώνει τα αεροσκάφη 737 MAX λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας των Ethiopian Airlines την περασμένη Κυριακή.

Στην κίνηση των δεικτών, ο Dow χάνει 0,06% στις 25.685 μονάδες.

Ο S&P 500 υποχωρεί 0,06% στις 2.809 μονάδες.

Ο Nasdaq διολισθαίνει 0,07% στις 7.637 μονάδες.

Στα οικονομικά δεδομένα της μέρας, αρνητικά μηνύματα για την πορεία της αγοράς εργασίας στις ΗΠΑ ανακοινώθηκαν την Πέμπτη, με τις νέες αιτήσεις για επιδόματα ανεργίας στη χώρα να διαμορφώνονται στις 229.000 αιτήσεις από 223.000 αιτήσεις την προηγούμενη εβδομάδα.

Οι αναλυτές ανέμεναν πως οι αιτήσεις θα διαμορφωθούν στις 225.000.

Αν σου άρεσε κάνε