Προς παραμονή στον Ολυμπιακό «έδειξε» ο Μαρτίνς

Προς παραμονή στον Ολυμπιακό «έδειξε» ο Μαρτίνς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 16:16 Δημιουργία 29/03/19, 16:14

Την πρόθεση του για να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού και τη νέα σεζόν σημείωσε ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξη του στη NOVA.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ως προπονητής και άνθρωπος για το χρόνο που είχα εδώ. Καθόλου ικανοποιημένος όμως για το ότι δεν κατακτήσαμε κάποιον τίτλο αυτή τη χρονιά. Μεγάλη μου επιθυμία είναι να παραμείνω στην ομάδα, γιατί έχω εξαιρετική συνεργασία με τους ανθρώπους της και αισθάνομαι πολύ καλά», υπογράμμισε ο Πορτογάλος.

Ως προς το έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, επισήμανε ότι «η αξία των παικτών μας είναι μεγαλύτερη σε σχέση με πέρυσι, αφού έχουν κάνει καλές εμφανίσεις και έχουν βελτιωθεί. Η διαφορά που υπάρχει σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν είναι ότι πέρυσι έπρεπε να κάνουμε από την αρχή μια νέα ομάδα με δικά μας κριτήρια. Οι παίκτες που έχουμε μας απέδειξαν ότι αξίζουν να βρίσκονται εδώ με τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν. Επιθυμία μας είναι να μείνουν όλοι εδώ».

Για τη θερινή προετοιμασία της ομάδας, είπε ότι «ακόμη δεν τελείωσαν τα θέματα και οι λεπτομέρειες της προετοιμασίας. Οι περισσότερες αποφάσεις έχουν παρθεί για ημερομηνίες και αντιπάλους. Όμως αυτή τη στιγμή κοιτάμε μόνο τον Ατρόμητο και τα υπόλοιπα σύντομα θα ανακοινωθούν».

Όσο για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο; «Υπόσχομαι να παρουσιάζουμε καλό θέαμα, ανεξάρτητα από τους παίκτες που θα αγωνίζονται. Πάντα θέλουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και είναι υποχρέωσή μας όποιος και αν αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι, να παρουσιάσουμε καλό θέαμα, ούτως ώστε ο κόσμος που έρχεται στο γήπεδο και να απολαμβάνει την ομάδα που αγαπάει».

Αν σου άρεσε κάνε