Euroleague: Πως ο τραυματισμός του Γιουλ «μειώνει» τις ελπίδες πρόκρισης του Ολυμπιακού

Euroleague: Πως ο τραυματισμός του Γιουλ «μειώνει» τις ελπίδες πρόκρισης του Ολυμπιακού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 17:14 Δημιουργία 03/04/19, 17:10

Ακόμα πιο δύσκολα κάνει το έργο του Ολυμπιακού για πρόκριση στα play-offs της Euroleague ο τραυματισμός του Σέρχιο Γιουλ της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ισπανό γκαρντ να χάνει το αυριανό τελευταίο ματς της regular season με την Ζαλγκίρις Κάουνας και δεν αποκλείεται ακόμη και σε όλη τη σειρά των play offs.

Οι εξετάσεις που έκανε ο «εγκέφαλος» των πρωταθλητών Ευρώπης έδειξαν ότι έχει υποστεί ένα μυϊκό τραυματισμό στο αριστερό του πόδι, γεγονός που δεν θα του επιτρέψει να ενισχύσει την ομάδα του στην αυριανή (4/04) αναμέτρηση με τους Λιθουανούς.

Ματς που ενδιαφέρει άμεσα και τον Ολυμπιακό, καθώς σε περίπτωση νίκης της ομάδας του Γιασικεβίτσιους ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Νταρουσάφακα, η ελληνική ομάδα θα μείνει εκτός play offs.

Το θέμα. όμως, με τον Γιουλ δεν σταματά εδώ. Ισπανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο τραυματισμός του Ισπανού διεθνούς γκαρντ μπορεί να τον κρατήσει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, κάτι που εφόσον επαληθευτεί σημαίνει αυτόματα ότι ο παίκτης θα χάσει όλη τη σειρά των play offs που ξεκινούν στις 16 Απριλίου.

Ο τεχνικός των «μερένγκες», Πάμπλο Λάσο, παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Ζαλγκίρις ότι ο Γιουλ δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς της 4ης Απριλίου, ωστόσο, απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον χρόνο απουσίας του.

Η ισπανική ομάδα θα τερματίσει στην 3η θέση της κανονικής περιόδου στην EuroLeague, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμά της στον αυριανό αγώνα. Με άλλα λόγια, περιμένει πλέον τον αντίπαλό της στα playoffs, που λογικά θα είναι ένας εκ των Μπασκόνια ή Παναθηναϊκού, ανάλογα με τα αποτελέσματα και τους συνδυασμούς που θα προκύψουν την τελευταία αγωνιστική.

Αν σου άρεσε κάνε