Κύπελλο Ελλάδας: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ, «βράζει» ο Αστέρας

Κύπελλο Ελλάδας: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ, «βράζει» ο Αστέρας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 18:00 Δημιουργία 25/04/19, 17:56

Στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρεθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ΠΑΟΚ, με τους πρωταθλητές να έρχονται ισόπαλοι 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη στην Τρίπολη και να προκρίνονται χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα του ημιτελικού στην Τούμπα.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που προερχόταν από τη φιέστα τίτλου την περασμένη Κυριακή δεν χρειάστηκε να κοπιάσει αρκετά καθώς κυρίως έκανε διαχείριση του προβαδίσματος που είχε πάρει από το πρώτο παιχνίδι.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στο γήπεδο κυρίως για να διαφυλάξει το προβάδισμα που είχε, και δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, τα κατάφερε. Πάντως ο Αστέρας έδωσε τη μάχη του, απείλησε αλλά η διαφορά ποιότητας και κλάσης μεταξύ των δύο ομάδων ήταν ξεκάθαρη. Οι γηπεδούχοι πάντως φωνάζουν για ένα γκολ του Τσιλιανίδη στο 47' που ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ στον Ινγκασον. Κι όπως προκύπτει απ' τα τηλεοπτικά ριπλέι, ο διαιτητής Ευαγγέλου δεν δικαιώνεται για την απόφασή του.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Βλάχος (41’ Δουβίκας), Μαρτίνεθ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Βαλιέντε, Τασουλής (64' Μπέλοκ), Φερνάντεζ, Κώτσιρας, Τσιλιανίδης (73' Αραβίδης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ινγκασον, Κρέσπο, Σάκχοφ (77' Σβιντέρσκι), Μίσιτς (53’ Ολιβέιρα), Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (62’ Πέλκας), Ακπομ.

Αν σου άρεσε κάνε