Τέλος στην καριέρα του Γιάγια Τουρέ

Τέλος στην καριέρα του Γιάγια Τουρέ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:07 Δημιουργία 10/05/19, 15:06

Ο Γιάγια Τουρέ έβαλε τέλος στην αγωνιστική καριέρα του, όπως ανακοίνωσε -όπως γινόταν πάντα στην περίπτωσή του- ο εκπρόσωπός του, Ντμίτρι Σέλουκ, μιλώντας στην ιστοσελίδα sport24.ru.

«Ο Γιάγια αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του, σαν πρωταθλητής. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν στο πρωτάθλημα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτό ήταν το πραγματικό φινάλε, όχι μόνο με τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά στην καριέρα του» ανέφερε ο μάνατζερ του Ιβοριανού.

Ο Σέλουκ ρωτήθηκε για τη δεύτερη έλευση του Τουρέ στον Ολυμπιακό. «Όταν πήγε στον Ολυμπιακό, είχαμε συμφωνήσει πως θα είναι βοηθός προπονητή, που όμως θα αγωνίζεται ακόμη και ταυτόχρονα θα μελετά για να πάρει δίπλωμα προπονητή. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, όπου ο Γιάγια άρχισε την καριέρα του, υποσχέθηκε πως θα του δώσει αυτή την ευκαιρία», ανέφερε.

Και πρόσθεσε: «Όταν όμως ο Γιάγια πήγε εκεί, δυστυχώς πολλοί στην ομάδα δεν αποδέχτηκαν την ιδέα του και κανένας δεν ήθελε να μοιραστεί τις αρμοδιότητές του. Ο Γιάγια αποφάσισε να λυθεί το συμβόλαιό του, αν και θα μπορούσε να μείνει στην ομάδα και να συνεχίσει να πληρώνεται. Όμως έχει μια σπουδαία καριέρα και δεν είναι ζητιάνος, που θα κάνει τα πάντα για τα λεφτά».

Όσο για το μέλλον του πελάτη του, ο μάνατζερ αποκάλυψε ότι ο 36χρονος Τουρέ θα ασχοληθεί με την προπονητική, καθώς ήδη έχει λάβει το πρώτο δίπλωμα.

Αν σου άρεσε κάνε