Απειλές Μελισσανίδη στους παίχτες της ΑΕΚ

Απειλές Μελισσανίδη στους παίχτες της ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:51 Δημιουργία 14/05/19, 15:46

Τον έντονο εκνευρισμό του για το αγωνιστικό πρόσωπο της ΑΕΚ, μετά και από την ήττα στο τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, τόνισε ο Δημήτρης Μελισσανίδης την Τρίτη στους ποδοσφαιριστές της Ένωσης από στα Σπάτα όπου βρέθηκε για να τους «τα ψάλει».

«Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Είμαι απογοητευμένος από την απώλεια του τίτλου στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά την ίδια ώρα είμαι αποφασισμένος να κάνω το καλύτερο για την ομάδα έτσι ώστε να επιστρέψει και πάλι στις επιτυχίες. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ πως δεν προσπαθήσατε στον τελικό. Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Ίσως όμως να μην μπορούσατε παραπάνω. Αυτό που θα πω θα ακουστεί κάπως σκληρό. Όσοι θέλετε να φύγετε είστε ελεύθεροι να το κάνετε φέρνοντας πρόταση στην ομάδα. Όσοι δεν φέρετε πρόταση, από αυτούς που είναι προς παραχώρηση, τότε θα μείνουν και θα προπονούνται μόνοι τους», ήταν μερικά από όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Ασαφές παραμένει ακόμα ποιοι είναι οι παίκτες που βρίσκονται προς παραχώρηση. Πολλά θα ξεκαθαρίσουν τις προσεχείς ώρες.

Ήδη πάντως, παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί ο άμεσος συνεργάτης του Χιμένεθ, Φελίπε Ουφάνο. Ο Ισπανός είχε ανακοινώσει στους παίκτες την απόφαση του από τη Δευτέρα (13/5), κάνοντας λόγο για προσωπικά θέματα. Πάντως, από την ΑΕΚ τονιζόταν πως ο Χιμένεθ γνώριζε, ότι ο Ουφάνο θα έμενε μαζί του ως το καλοκαίρι αυτό γιατί μετά θα επέστρεφε στην Ισπανία ασχέτως του που θα είναι προπονητής.

Αν σου άρεσε κάνε