Τέλος από την ΑΕΚ ο Λαμπρόπουλος

Τέλος από την ΑΕΚ ο Λαμπρόπουλος

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 21:21 Δημιουργία 21/05/19, 21:18

TAGS

Παρελθόν από την ΑΕΚ αποτελεί από σήμερα ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ολοκληρώνοντας μία συνεργασία που ξεκίνησε το 2014.

Ο Έλληνας στόπερ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός υπήρξε ένας από τους βασικότερους συντελεστές της πορείας της ομάδας μας στην τελευταία πενταετία, σε ολόκληρη τη διάρκεια της διαδρομής από την επιστροφή της Ένωσης στη φυσική της θέση, μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος [...] Bασίλη, σε ευχαριστούμε για την προσφορά σου και όλα όσα έδωσες στην ομάδα μας!», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στην ιστοσελίδα της ομάδας. «Κλείνει και τυπικά σήμερα για μένα το σημαντικότερο κεφάλαιο της μέχρι σήμερα καριέρας μου [...] Κρατάω και τις ωραίες στιγμές αλλά και τις δύσκολες, γιατί στα δύσκολα γίναμε όλοι πιο δυνατοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στον κόσμο της ΑΕΚ, στη διοίκηση, στους προπονητές, στους συμπαίκτες μου και σε όλους με τους οποίους συνεργάστηκα. Καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες στην ΑΕΚ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα έζησα με τη φανέλα της».

Εξάλλου, σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση του προβλήματος στους κοιλιακούς μύες υποβλήθηκε σήμερα ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο χρόνος επέμβασης επελέγη ούτως ώστε ο διεθνής αμυντικός να είναι έτοιμος στην προετοιμασία της Ένωσης, που θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουλίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση με ανακοίνωση, αλλά και μέσω των Social Media.

Αν σου άρεσε κάνε