«Καταραμένο» 2019 για τον Κασίγιας: Διαγνώστηκε με καρκίνο η Καρμπονέρο

«Καταραμένο» 2019 για τον Κασίγιας: Διαγνώστηκε με καρκίνο η Καρμπονέρο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:57 Δημιουργία 22/05/19, 14:54

Να πάει και να μην ξανάρθει το 2019, πρέπει να λένε στην οικογένεια του Ισπανού τερματοφύλακα Ίκερ Κασίγιας, καθώς μετά το έμφραγμα του μυοκαρδίου που υπέστη ο γκολκίπερ της Πόρτο σε προπόνηση της ομάδας του πριν από λίγο καιρό, νέα κακά μαντάτα έπληξαν το σπίτι του.

Η σύζυγος του, Σάρα Καρμπονέρο, ανακοίνωσε ότι τα αποτελέσματα εξετάσεων που παρέλαβε έδειξαν κακοήθεις όγκους στις ωοθήκες.

«Η χειρουργική επέμβαση που έχω ήδη υποβληθεί ήταν απόλυτα επιτυχημένη, ευτυχώς ο όγκος εντοπίστηκε πολύ σύντομα», έγραψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος στο Instagram.

«Είμαι ήσυχη και σίγουρη ότι όλα θα είναι καλά. Ξέρω ότι ο δρόμος θα είναι σκληρός, αλλά γνωρίζω επίσης ότι όλη αυτή η υπόθεση θα έχει ένα ευτυχές τέλος. Έχω την υποστήριξη της οικογένειάς μου, των φίλων μου και μιας μεγάλης ιατρικής ομάδας».

Η Καρμπονέρο λαμβάνει όλη την απαραίτητη φροντίδα και προς το παρόν η κατάσταση φαίνεται να ελέγχεται, παρόλο που χρειάζονται «μερικοί μήνες αγώνα ακόμη, ενώ συνεχίζω τη σχετική θεραπεία», όπως συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

Αν σου άρεσε κάνε