Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Γιόβιτς, για 60 εκατ. ευρώ

Στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Λούκα Γιόβιτς, για 60 εκατ. ευρώ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:01 Δημιουργία 04/06/19, 14:58

Σε επίσημη συμφωνία για τη μεταγραφή του Λούκα Γιόβιτς από την Αίντραχτ Φρανκφούρτης στη Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε την Τρίτη η ισπανική ομάδα, με το συνολικό ποσό του deal να διαμορφώνεται στα 60 εκατ. ευρώ.

Οι Μαδριλένοι ανακοίνωσαν το μεσημέρι της Τρίτης τη συμφωνία τους με τον 21χρονο διεθνή Σέρβο επιθετικό, ο οποίος υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο μέχρι το 2025!

Εδώ και εβδομάδες πληροφορίες ανέφεραν πως η Ρεάλ είναι κοντά στην απόκτησή του και αυτή ολοκληρώθηκε επισήμως, με τους μερένχες να πληρώνουν στην ομάδα της Φρανκφούρτης τα 60 εκατομμύρια ευρώ της ρήτρας για να τον κάνουν δικό τους.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Γιόβιτς αποτέλεσε ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς σκόραρε 27 γκολ με την Άιντραχτ, την οποία οδήγησε στα ημιτελικά του Europa League.

Μάλιστα, ο νεαρός Σέρβος αγωνίστηκε και απέναντι στον Απόλλωνα, σκοράροντας στον αγώνα του ΓΣΠ στις 8 Νοεμβρίου 2018 (φωτογραφία).

Το νέο επιθετικό… όπλο που θα έχει στα χέρια του ο Ζιντάν, μέτρησε συνολικά με την Άιντραχτ σε μία διετία 36 γκολ και 9 ασίστ σε 75 συμμετοχές.

Αν σου άρεσε κάνε