Μπεργκ για ενδιαφέρον Ολυμπιακού: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

Μπεργκ για ενδιαφέρον Ολυμπιακού: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 19:45 Δημιουργία 05/06/19, 19:42

Στη διάψευση των δημοσιευμάτων πως ο Μάρκους Μπεργκ έχει κλείσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό προχώρησε ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός

Ο Μπεργκ αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη θέση που τον βάζει το παρελθόν του στον Παναθηναϊκό.

«Το συμβόλαιό μου λήγει, οπότε ψάχνω να βρω καινούριο. Είμαστε ανοιχτοί σε όλα. Δεν έχω κλείσει καμία πόρτα, αλλά είναι σαφές πως κλίνω προς εξωτερικό για μία χρονιά ή λίγο περισσότερο. Θα δούμε τι είναι το καλύτερο για μένα και την οικογένειά μου. Αν το σώμα μου είναι καλά, έχω ακόμη κάποια χρόνια μπροστά μου. Πιστεύω πως μου απομένουν πάνω από δύο χρόνια σε καλό επίπεδο, οπότε ελπίζω να συνεχίσω. Η κεντρική ιδέα είναι να παίξω 1-2 χρόνια στο εξωτερικό και μετά στη Σουηδία. Αυτή τη στιγμή νιώθω καλά για να αρνηθώ κάποια πρόταση από το εξωτερικό», τόνισε αρχικά.

Όσο για τα περί Ολυμπιακού, είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω για συγκεκριμένες ομάδες», ενώ για το αν το παρελθόν του στον Παναθηναϊκό καθιστά δύσκολη τη θέση του είπε: «Είναι σαφές πως το θέμα είναι ευαίσθητο. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Πολλά έχουν γραφτεί πως έχω αποφασίσει, αλλά δεν είναι αλήθεια. Ο ατζέντης μου εξετάζει όλες τις επιλογές και θα αποφασίσουμε μετά τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων».

Για τις φήμες περί επαφών με την Γκέτενμποργκ είπε: «Δεν έχουν γίνει πολλά. Ο ατζέντης μου έχει καλές διασυνδέσεις με την ομάδα και είχα κι εγώ μια επαφή με τον Κένεθ Άντερσον στο παρελθόν».

Αν σου άρεσε κάνε