Ο Άρης έκλεισε τον Ολλανδό Λέριν Ντουάρτε

Ο Άρης έκλεισε τον Ολλανδό Λέριν Ντουάρτε

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:59 Δημιουργία 11/06/19, 14:52

TAGS

Αίσθηση προκαλεί το τελευταία μεταγραφικό χτύπημα της ΠΑΕ Άρης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να ανακοινώνει την Τρίτη την την απόκτηση του Λέριν Ντουάρτε για τα προσεχή τρία χρόνια.

Οι διοικούντες «πάλευαν» εδώ και αρκετές ημέρες για να κλείσουν αυτή τη σπουδαία μεταγραφή, με τον 28χρονο Ολλανδό άσο να υπογράφει τελικά έως το καλοκαίρι του 2022.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Lerin Duarte. Ο 28χρονος διεθνής Ολλανδός μέσος, που γεννήθηκε στις 11 Αυγούστου 1990 στο Rotterdam, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας» αναφέρει νέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κίτρινοι».

Ο παίκτης, που έχει ρίζες από το Πράσινο Ακρωτήρι, πέρασε την Δευτέρα (10/06) με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις που υποβλήθηκε και το ίδιο βράδυ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Ο Ντουάρτε ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Σπάρτα Ρότερνταμ και το 2011 μεταπήδησε στην Χεράκλες. Το 2013 τον απέκτησε ο Άγιαξ αντί 3 εκ. ευρώ και τον παραχώρησε κατά σειρά δανεικό σε Χέρενφεϊν και Μπρέντα.

Το 2016 επέστρεψε στη Χεράκλες. Με την ομάδα του Άλμελο πέτυχε έξι γκολ σε 30 συμμετοχές στην Eredivisie και αγωνίστηκε μία φορά στο ολλανδικό κύπελλο της σεζόν που πέρασε.

Σημειώνεται πως ο Ντουάρτε έχει κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των «οράνιε» χωρίς να έχει καταγράψει καμία συμμετοχή.

Αν σου άρεσε κάνε