Ο Ιντέγε έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη

Ο Ιντέγε έρχεται στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 17:06 Δημιουργία 11/06/19, 17:02

TAGS

Τα τυπικά έχουν μείνει ώστε ο Μπράουν Ιντέγε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από την παρουσία του με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Άρη ώστε να αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη από την ερχόμενη σεζόν.

Κατόπιν των επαφών που έγιναν το βράδυ της Δευτέρας με τον ίδιο και τους εκπροσώπους του, ο πρώην σέντερ φορ του Ολυμπιακού αποδέχθηκε την πρόταση ύψους περίπου 500.000 ευρώ που του κατατέθηκε. Έτσι, τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και ενεργοποιώντας τη συμφωνία με την ΠΑΕ, να γίνει και επίσημα παίκτης του Άρη.

Ο Ιντέγε, γνωστός από το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό καθώς σε 81 αγώνες σημείωσε 32 γκολ και μοίρασε 11 ασίστ στη διετία 2015/17, είναι ελεύθερος έπειτα από τo πέρασμα του από την Κίνα.

Για την ακρίβεια, τον Ιανουάριο του 2017 υπέγραψε στην κινέζικη Τιανίν Τέντα συμβόλαιο διάρκειας έως και το καλοκαίρι του 2017 με αποδοχές περί των 3.5 εκατομμυρίων δολαρίων τον χρόνο. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό της περιόδου 2017/18 αγωνίστηκε στη Μάλαγα.

Αν σου άρεσε κάνε