Ο Γιόβιτς παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γιόβιτς παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ρεάλ Μαδρίτης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:08 Δημιουργία 12/06/19, 15:07

Ο Λούκα Γιόβιτς παρουσιάστηκε σήμερα από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον νεαρό Σέρβο φορ να εκφράζει τη χαρά του για τη μεταγραφή του στις «μερένχες».

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ που τόνισε ότι «καλωσορίζουμε τον Λούκα Γιόβιτς. Αγαπητέ Λούκα είσαι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, των 13 Κυπέλλων Ευρώπης, συγχαρητήρια. Ήρθες εδώ και ξέρουμε πολύ καλά ότι σε ήθελαν κι άλλες ομάδες, όμως εσύ πάλεψες για να είσαι εδώ.

Έχεις κατακτήσει τίτλους στη Σερβία, Πορτογαλία κι ένα Κύπελλο στη Γερμανία. Έρχεσαι από μια σημαντική και φίλη ομάδα, την Άιντραχτ. Έκανες φοβερή σεζόν, αλλά οι δικοί μας φίλαθλοι θα σου ζητήσουν περισσότερα και είσαι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας σου. Από εδώ και στο εξής θα υπερασπίζεσαι αυτό το σήμα και τις αξίες που έχουν κάνει τη Ρεάλ την πιο αξιοθαύμαστη ομάδα στον κόσμο».

Με τη σειρά του, ο Σέρβος άσος, του οποίου η μεταγραφή από την Άιντραχτ κόστισε 60 εκατ.ευρώ, είπε καλημέρα σας, ευχαριστώ που ήρθατε. Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος και σίγουρος ότι πήρα την σωστή απόφαση. Θα δώσω τα πάντα για να κερδίσω τίτλους. Σας ευχαριστώ όλους».

Αν σου άρεσε κάνε