Συνάντηση Μητσοτάκη με Γιαννακόπουλο - «Ναι» για το γήπεδο στο Βοτανικό

Συνάντηση Μητσοτάκη με Γιαννακόπουλο - «Ναι» για το γήπεδο στο Βοτανικό

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 13:20 Δημιουργία 26/06/19, 13:17

Θετική ήταν η ανταπόκριση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΝΔ με τον επικεφαλής της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο την Τετάρτη.

Οι δύο άνδρες βρήκαν κοινό σημείο επαφής, έτσι ώστε να προχωρήσει το πρότζεκτ ακόμα και την επομένη των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έφτασε περίπου στις 11:45 στην Πειραιώς για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το γήπεδο μπάσκετ των «πράσινων», το οποίο η πρόθεση είναι να φτιαχτεί σε κάποιο όμορο οικόπεδο του Δήμου Αθηναίων.

Μετά το τέλος της συνάντησης των δύο ανδρών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από όσα συζήτησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Τα περισσότερα είχαν ειπωθεί στη συνάντηση με τον κ. Μπακογιάννη. Ήμασταν απόλυτα ευχαριστημένοι με τις διαθέσεις και με αυτά που είχαμε ακούσει εκεί. Είναι κάποια ακόμα θέματα που έπρεπε να συζητηθούν με τον κ.Μητσοτάκη, λάβαμε τις δεσμεύσεις ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει το έργο». Ενώ για το αν έμεινε ικανοποιημένος από τη συνάντηση, είπε: «Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος, αρκεί να γίνουν και πράξεις» δήλωσε ο κ.Γιαννακόπουλος.

Αν σου άρεσε κάνε