Ανανέωσε στη Φενέρ ο Σλούκας

Ανανέωσε στη Φενέρ ο Σλούκας

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:21 Δημιουργία 01/07/19, 14:15

Για τρία ακόμα χρόνια θα παίζει με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε ο Κώστας Σλούκας, που έδωσε τα χέρια με τον τουρκικό σύλλογο.

Ο Σλούκας παίζει στην ομάδα της Πόλης από το 2015, όταν αποφάσισε να αφήσει πίσω τον Ολυμπιακό και να ανοίξει μια νέα σελίδα στην καριέρα του. Το νέο συμβόλαιο θα του αποφέρει ετησίως 2 εκατ. και θα έχει είναι 1+1+1 χρόνων, με οψιόν του παίκτη να κάνει opt-out το καλοκαίρι του 2020 και του 2021.

Με τη φανέλα της Φενέρ ο Σλούκας έφτασε φέτος ως τα ημιτελικά της Ευρωλίγκας, όπου αποκλείστηκε από την Αναντολού Εφές στον ημιτελικό του φάιναλ φορ, στη Βιτόρια.

Ο διεθνής γκαρντ προέρχεται από μία πολύ αποδοτική χρονιά στην Ευρώπη, εφέτος, έχοντας μέσο όρο ανά αγώνα 11,8 πόντους, 2,2 ριμπάουντ, 4,8 ασίστ και 15,2 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

«Η Ulker Sports Arena θα είναι το σπίτι μου τουλάχιστον ως το 2022. Τρία ακόμη χρόνια με αυτή την ξεχωριστή μπασκετική οικογένεια. Επιστρέφω πιο διψασμένος από ποτέ και πιο έτοιμος για νέους τίτλους», έγραψε ο Σλούκας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν σου άρεσε κάνε