Και επίσημα παίχτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βραζιλιάνος Μιλιτάο

Και επίσημα παίχτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βραζιλιάνος Μιλιτάο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:19 Δημιουργία 10/07/19, 15:18

Με μικρή καθυστέρηση, η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε την Τετάρτη το νέο της απόκτημα, τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό, Μιλιτάο.

Ο 21χρονος χαρακτήρισε ως παιδικό του όνειρο να φορέσει μία μέρα την φανέλα των Μαδριλένων και όπως ήταν λογικό έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

Η παρουσίαση του νεαρού στόπερ από τους «μερένγκες» έγινε κάπως καθυστερημένα εξαιτία των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή με την εθνική Βραζιλίας στον Κόπα Αμέρικα.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έκανε τις καθιερωμένες… συστάσεις στους δημοσιογράφους τονίζοντας πως «… κοντά μας βρίσκεται ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς, ο οποίος κατέκτησε πρόσφατα το Κόπα Αμέρικα με την εθνική ομάδα της χώρας του. Άπαντες στην Ρεάλ είμαστε υπερήφανοι για σένα και για αυτό που έκανες».

Με της σειρά του ο νεαρός παίκτης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του που θα φορέσει την φανέλα της «βασίλισσας»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στην κορυφαία ομάδα του κόσμου.

Από τότε που ήμουν μικρό παιδί ήθελα να παίξω στην Ρεάλ και με τη βοήθεια του πατέρα μου, της οικογένειάς μου, των μάνατζέρ μου, έφτασα σε αυτό το σημείο. Θα δίνω τα πάντα στο χορτάρι και ελπίζω να γράψω ιστορία εδώ.»

Αν σου άρεσε κάνε