Σε σοβαρή κατάσταση ύστερα από τροχαίο ο πρώην παίχτης του Παναθηναϊκού, Κούζμιτς

Σε σοβαρή κατάσταση ύστερα από τροχαίο ο πρώην παίχτης του Παναθηναϊκού, Κούζμιτς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 14/07/19, 18:33

Θύμα τροχαίου ατυχήματος υπήρξε ο Σέρβος διεθνής σέντερ Όγκνιεν Κούζμιτς, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Βελιγραδίου σε σοβαρή κατάσταση.

Ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα, γνωστός στην Ελλάδα από την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, επέστρεφε τα ξημερώματα, μαζί με τον συνέδελφό του Μπόγκνταν Ίλιτς από γλέντι σε γάμο, όταν άλλο όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι αθλητές.

Η σύγκρουση, όπως περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν σφοδρότατη. Ο Κούζμιτς μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο της Μπάνια Λούκα (Βοσνία), με τραύματα στο κεφάλι και το στήθος, αλλά λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού έγινε αεροδιακομιδή (με ελικόπτερο) στη ΜΕΘ νοσηλευτικού ιδρύματος του Βελιγραδίου.

«Έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, έχει κατάγματα σε άνω και κάτω γνάθο και σε άλλα κόκαλα του προσώπου. Έχει, επίσης, χτύπημα στο θώρακα, που συνοδεύεται από οίδημα στον πνεύμονα και είναι σε μηχανική υποστήριξη» δήλωσε στα ΜΜΕ ο διοικητής του νοσοκομείου στην Μπάνια Λούκα, Βλάντο Ντιάιτς.

«Αυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι πως δεν υπάρχει εσωτερική αιμορραγία και κάταγμα στο κρανίο. Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του ασθενούς. Ελπίζουμε για το καλύτερο, θα δούμε αύριο περισσότερα», συμπλήρωσε

Αν σου άρεσε κάνε