Μαρινάκης: Ό, τι και να γίνει, ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα

Μαρινάκης: Ό, τι και να γίνει, ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 19:31 Δημιουργία 18/07/19, 19:27

Την καθιερωμένη επίσκεψη για «γκάζια» στους παίχτες του Ολυμπιακού, πριν από το κρίσιμο ματς της ερχόμενης εβδομάδας με την Βικτόρια Πλζεν, πραγματοποίησε την Πέμπτη στο προπονητικό του Ρέντη ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης υπογράμμισε στην ομιλία του προς τους παίκτες ότι θα βρίσκεται δίπλα τους, πως οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί και ότι οι ίδιοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

«Έχουμε υψηλούς στόχους στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. Καλωσορίζω και τους παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα. Θέλω και από τους παλιούς, αλλά και από όλο το επιτελείο να σας εξηγήσουν τι σημαίνει Ολυμπιακός, τι κάνουμε κάθε χρόνο και όλη τη φιλοσοφία του μεγάλου μας συλλόγου», είπε στην αρχή της ομιλίας του.

«Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρόστερ. Συνεχίζουμε ό,τι κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια. Σας προσφέρουμε ό,τι χρειάζεστε. Να ξέρετε πως όλοι είμαστε δίπλα σας. Να ξεκαθαρίσουμε και να βάλουμε στο μυαλό μας πως, ό,τι και να γίνει, ο Ολυμπιακός θα πάρει το πρωτάθλημα. Σίγουρα μπορείτε να τα καταφέρετε», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Να συγκεντρωθείτε και να έχετε στραμμένη την προσοχή σας σε αυτόν το στόχο, χωρίς να σκέφτεστε κάτι διαφορετικό. Για εμάς τα ματς της ερχόμενης Τρίτης και της μεθεπόμενης είναι τα πιο καθοριστικά για την ευρωπαϊκή πορεία μας. Να είστε προσεκτικοί και να κερδίσετε. Να τα δώσετε όλα για την ομάδα με πάθος».

Παράλληλα, τους ζήτησε να είναι προσεκτικοί στους αγώνες με την Πλζεν: «Μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα από ό,τι έγινε στο Καραϊσκάκη εναντίον της Νότιγχαμ. Δεν ήταν έτοιμη και δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα από ένα τέτοιο παιχνίδι. Η μπάλα πρέπει να παίζεται χαμηλά».

Ο κ. Μαρινάκης επισήμανε την υποχρέωση της ομάδας στον κόσμο της: «Είδαμε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο να πετύχουμε. Το χρωστάμε στα εκατομμύρια οπαδούς μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αλλά το χρωστάτε και στους ίδιους τους εαυτούς σας, γιατί είστε οι καλύτεροι».

Και κατέληξε: «Αυτό που σας ζητάω είναι να τα δώσετε φέτος όλα για την ομάδα. Χρειάζεται πάθος και δύναμη για αυτό που αγαπάμε περισσότερο, την ομάδα μας. Θεωρώ ότι για αυτή τη σεζόν θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, για να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Είμαι κοντά σε όλους σας και στον προπονητή σας. Δίνουμε όρκο τιμής, προχωράμε και κερδίζουμε! Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη, επιτυχίες και πολλές νίκες».

Αν σου άρεσε κάνε