Αισιόδοξος ο Μαρτίνς για θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στην Τουρκία

Αισιόδοξος ο Μαρτίνς για θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στην Τουρκία

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 19:46 Δημιουργία 06/08/19, 19:44

Καλύτερο Ολυμπιακό περιμένει στις αναμετρήσεις με την Μπασάκσεχιρ ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως παραδέχθηκε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τους Τούρκους για τον Γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών ρωτήθηκε εάν έχει μιλήσει με τον Βαλμπουενά για την αντίπαλο του Ολυμπιακού και απάντησε: «Σε ανεπίσημη βάση έχουμε κουβεντιάσει, όπως έχουμε κάνει και με άλλους παίκτες για τη Μπασακσεχίρ.

Είμαστε απόλυτα πληροφορημένοι για τον αντίπαλό μας. Τον έχουμε μελετήσει καλά, έχουμε διάφορους μηχανισμούς που μας επιτρέπουν να... διαβάζουμε τον αντίπαλο.»

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός έτσι ώστε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, είπε: «Αυτό που χρειάζεται είναι να μην ξεχάσουμε την ταυτότητά μας. Να μην αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας.

Να είμαστε προσεκτικοί και δυνατοί, γιατί θα αντιμετωπίσουμε έναν ποιοτικό αντίπαλο. Και οι δύο βάσει ποιότητας αξίζουν να μπουν στους ομίλους. Παρόλο που έχουμε μπροστά μας δυνατό αντίπαλο, έχουμε τα όπλα μας για να τον εκπλήξουμε.»

Ρωτήθηκε για το ποιο αποτέλεσμα θεωρεί ως το ιδανικότερο και υποστήριξε: «Το καλύτερο θα ήταν η νίκη. Η πρόκριση όμως θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Στην έδρα μας είμαστε δυνατοί.»

Επίσης πρόσθεσε για την ετοιμότητα του Ολυμπιακού: «Όταν περνούν 15 μέρες, μια ομάδα βελτιώνεται. Είναι λογικό η φυσική κατάσταση να είναι βελτιωμένη. Αν συγκριθούν οι δύο ομάδες, η Πλζεν και η Μπασακσεχίρ, είναι και οι δύο ποιοτικές.

Θέλουν να κυριαρχούν στα πρωταθλήματά τους και έχουν καλούς παίκτες. Η φιλοσοφία της Μπασακσεχίρ είναι αυτή του νικητή. Θέλω βέβαια να πω ότι μεμονωμένα οι παίκτες της Μπασακσεχίρ είναι καλύτεροι από αυτούς της Πλζεν.»

Για το γεγονός ότι έχει αλλάξει προπονητή η Μπασακσεχίρ και πως είναι αβέβαιος ο τρόπος που θα αγωνιστεί, παραδέχθηκε; «Είναι αλήθεια πως δεν γνωρίζουμε πώς θα κατέβει η Μπασακσεχίρ στον αγωνιστικό χώρο.»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος επιθετικός είπε: «Είμαστε πάρα πολύ καλά προετοιμασμένοι, βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα, είναι το τρίτο επίσημο παιχνίδι για εμάς.

Και οι δύο ομάδες είναι πολύ ποιοτικές. Το απέδειξαν πέρυσι με την απόδοσή τους. Εμείς πρέπει να δούμε το δικό μας παιχνίδι. Είμαστε εδώ για να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα.»

Αν σου άρεσε κάνε