Super League: Τέλος ο Μάντζιος από τον Πανιώνιο

Super League: Τέλος ο Μάντζιος από τον Πανιώνιο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 16:30 Δημιουργία 02/09/19, 16:28

Ο Άκης Μάντζιος γίνεται ο δεύτερος προπονητής ομάδας της Super League (προηγήθηκε ο Μιγκέλ Καρντόσο της ΑΕΚ) που «αποχαιρετά» στο ξεκίνημα της περιόδου.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν ξεκινήσει άσχημα το νέο πρωτάθλημα με ισάριθμες ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές (από Βόλο εντός και ΠΑΟΚ εκτός) και σε συνδυασμό με το -6 που τους έχει επιβληθεί, αναγκάζονται να προβούν... με το καλημέρα σε αλλαγή προπονητή φιλοδοξώντας να αλλάξει κάτι στ΄ αποδυτήρια.

Ο Άκης Μάντζιος συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (2/09) με τη διοίκηση κι αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία τους. Ο 50χρονος τεχνικός είχε αναλάβει τα ηνία του Πανιωνίου την περασμένη σεζόν διαδεχόμενος τον Ζοζέ Ανιγκό και κατόρθωσε να κρατήσει τους Νεοσμυρνιώτες στη Super League, με απολογισμό εννέα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Επικρατέστερος για το πόστο του προπονητή είναι ο Νίκκι Παπαβασιλείου, που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τους διοικούντες την αθηναϊκή ΠΑΕ. Ο τελευταίος θα έχει τη δυνατότητα να δουλέψει για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας αποχωρήσει από τον πάγκο του Εργοτέλη.

Παλαιότερα συνεργάστηκε με τους ΟΦΗ, Δόξα Κατωκοπιάς, Παραλίμνι, Ολυμπιακό Λευκωσίας, Απόλλωνα Λεμεσού, Ερμή Αρραδίπου και Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αν σου άρεσε κάνε