Ο Νταμπίζας κατηγόρησε τους παίχτες για το διασυρμό του Παναθηναϊκού

Ο Νταμπίζας κατηγόρησε τους παίχτες για το διασυρμό του Παναθηναϊκού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:44 Δημιουργία 16/09/19, 15:40

Τεταμένο είναι το κλίμα στο εσωτερικό του Παναθηναϊκού μετά από το χθεσινό διασυρμό της ομάδας από τον Άρη και την ήττα 4-0, που καθιστά αβέβαιο το κλίμα για την πορεία του «τριφυλλιού».

Με το που επέστρεψε η αποστολή του «τριφυλλιού» από την Θεσσαλονίκη, οι «πράσινοι» μετέβησαν απευθείας στο Κορωπί όπου τους περίμενε με… άγριες διαθέσεις ο Νταμπίζας.

Απευθυνόμενος προς τους παίκτες τους είπε: «Δεν φταίμε ούτε εμείς, ούτε ο προπονητής γι΄ αυτή την εικόνα. Όλοι θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Είναι δική σας ευθύνη για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.»

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού κάλυψε απολύτως τον Γιώργο Δώνη: «Εσείς φταίτε για όλα, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας άλλος. Είναι αποκλειστικά δική σας η ευθύνη και απαράδεκτη η εικόνα που δείχνετε στο γήπεδο. Δεν κάνετε ούτε τα βασικά, είναι ντροπή αυτό που παρουσιάζετε και πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Δεν είναι δυνατόν να έχετε τόσο υποτονική αντίδραση, να μην τρέχετε, να μην βγάζετε ‘’λύσσα’’ για την κάθε φάση και να παρουσιάζεται αυτά τα χάλια.

Είστε στον Παναθηναϊκό, αλλά πολλοί από εσάς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει. Κανείς να μην ήταν στον πάγκο, τέτοια εικόνα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει, είναι ντροπή» είπε μεταξύ άλλων ο Νταμπίζας στους παίκτες σε πολύ υψηλούς τόνους.

Αν σου άρεσε κάνε