Champions League: Το πλάνο του Μαρτίνς κόντρα στην Τότεναμ

Champions League: Το πλάνο του Μαρτίνς κόντρα στην Τότεναμ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 18:38 Δημιουργία 17/09/19, 18:34

Τη θέληση του Ολυμπιακού για τη νίκη στην αυριανή πρεμιέρα των ομίλων του Champions League απέναντι στην Τότεναμ στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπογράμμισε ο Πέδρο Μαρτίνς, κατά τη σημερινή καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του να παίξουν επιθετικά στο πρώτο ματς που θα δώσουν στη διοργάνωση.

Ρωτήθηκε εάν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα κι αν θα περιμένει την τελευταία στιγμή για να αποφασίσει κι ο Πορτογάλος σχολίασε:

«Σε γενικές γραμμές έχω αποφασίσει, αλλά θα περιμένω και τη σημερινή σημαντική προπόνηση. Οι παίκτες έχουν θέσει πολλά προβλήματα σε εμένα γιατί είναι όλοι διαθέσιμοι. Με τη συμπεριφορά τους με βοηθάνε να επιλύσουμε ότι προβλήματα. Πάνω κάτω όμως έχω καταλήξει στην ενδεκάδα που θα επιλέξω».

Για το στόχο του Ολυμπιακού στο Champions League είπε: «Να ξεκινήσει η φάση και μετά τον αυριανό αγώνα θα κριθούν πολλά για το μέλλον μας. Περιμένω να είμαστε επιθετικοί, καταιγιστικοί και με ποιότητα.

Να δείξουμε κουράγιο και αποφασιστικότητα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Να δείξουμε το επίπεδό μας. Δεν θέλουμε να θεωρούμαστε φαβορί, γιατί δεν είμαστε κιόλας.

Σε αυτό το γήπεδο όμως κάτι έχουμε να πούμε. Η ατμόσφαιρα θα είναι ηλεκτρισμένη και θα δώσουμε τις απαντήσεις μας σε αυτό το γήπεδο. Ο κόσμος είναι όπλο μας».

Αν σου άρεσε κάνε