Σε αναζήτηση τοποθεσίας για το νέο «σπίτι» της μπασκετικής ΑΕΚ

Σε αναζήτηση τοποθεσίας για το νέο «σπίτι» της μπασκετικής ΑΕΚ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:35 Δημιουργία 01/10/19, 15:31

Το θέμα της ανεύρεσης νέου «σπιτιού» για την μπασκετική ΑΕΚ βρέθηκα στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε την Τρίτη ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, συναντήθηκε με τον με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Σύμφωνα με σχετική δήλωση του κ. Αυγενάκη, η πρόθεση της Πολιτείας είναι να συνδράμει στην προσπάθεια στέγασης της ομάδας μπάσκετ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

«Η συζήτηση με τον πρόεδρο και τα στελέχη της ΑΕΚ μας βοήθησε ώστε να ξεκαθαριστεί η πρόθεσή τους αλλά και η δική μας διάθεση ώστε να συνεργαστούμε για να αξιοποιηθεί σωστά το κλειστό, με μια καθαρή βάση και συνθήκες διαφάνειας.

Θέλουμε να δούμε ένα κρατικό ακίνητο να αξιοποιείται σωστά και μία ομάδα να έχει τα οφέλη από κάτι τέτοιο. Ήδη από σήμερα ξεκινάμε την δουλειά. Δουλειά σωστή και οργανωμένη, με απόλυτη νομιμότητα, κάτι που απαιτείται από όλες τις πλευρές», ανέφερε αρχικά ο κυβερνητικός παράγοντας και πρόσθεσε:

«Στο τέλος όλοι θα είμαστε ωφελημένοι από μία σωστή συνεργασία. Αυτή η συνεργασία μπορεί να αποτελέσει την αρχή και για την αξιοποίηση άλλων ακινήτων που εντάσσονται στις υπηρεσίες μας, που γερνούν και διαλύονται.

Ευελπιστώ αυτή να είναι η αρχή και αυτό θα μπορέσει να γίνει πιο εύκολο και από την καλή συνεργασία των σωματείων που θα στεγαστούν σε αυτά. Είμαι βέβαιος ότι πολύ σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα».

Αν σου άρεσε κάνε