Εθνική Ελλάδας: «Κοψίματα» και... παλιοί γνώριμοι στις κλήσεις του Φαν Σιπ

Εθνική Ελλάδας: «Κοψίματα» και... παλιοί γνώριμοι στις κλήσεις του Φαν Σιπ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:50 Δημιουργία 03/10/19, 14:45

Όπως είχε προαναγγείλει εδώ και μέρες, ο Τζον Φαν Σιπ προχώρησε σε μεγάλη ανανέωση της Εθνικής Ελλάδας για τους αγώνες με Ιταλία και Βοσνία στο πλαίσιο των προκριματικών αγώνων την επόμενη εβδομάδα για τα προκριματικά του EURO 2020.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σάμαρη και Μήτρογλου, αλλά και τον Τοροσίδη, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Τελικά, ο Ολλανδός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Κάρλος Ζέκα, ενώ εκτός έμεινε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έχει χάσει την θέση του κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ. Χρέη τρίτου τερματοφύλακα στα ματς που ακολουθούν, πίσω από τους Μπάρκα και Βλαχοδήμο, θα εκτελέσει ο Διούδης του Παναθηναϊκού.

Για πρώτη φορά στην Εθνική κλήθηκε ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός της ολλανδικής ΑΖ Αλκμααρ, Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ μετά από περίπου ένα χρόνο επιστρέφουν στην «γαλανόλευκη» οι Βασίλης Λαμπρόπουλος και Κώστας Γαλανόπουλος. Επίσης ο Φαν Σιπ κάλεσε και τον Τάσο Μπακασέτα, ο οποίος δεν βρέθηκε στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή τον περασμένο μήνα.

Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό είναι οι εξής: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της Εθνικής στις εγκαταστάσεις το Αγίου Κοσμά (18:00).

Αν σου άρεσε κάνε