Μπάσκετ: Κανονικά στην Α2 ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ: Κανονικά στην Α2 ο Ολυμπιακός

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:38 Δημιουργία 04/10/19, 14:34

Κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 θα συμμετέχει την τρέχουσα σεζόν ο Ολυμπιακός.

Οι Πειραιώτες εξασφάλισαν τελικά την απαιτούμενη άδεια από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, όπως ενημέρωσαν, κι ως εκ τούτου η ομάδα θα λάβει μέρος οριστικά στην Α2 με την επωνυμία «Ολυμπιακός Β΄».

Ο φάκελος που κατέθεσαν οι «ερυθρόλευκοι» εξετάστηκε σήμερα (4/10) από την ΕΕΑ, με το αρμόδιο όργανο να χορηγεί κανονικά άδεια συμμετοχής, κάτι που, άλλωστε, αναμενόταν μετά και την χθεσινή (3/10) ενημέρωση από την πλευρά τους.

Ο λόγος που ο Ολυμπιακός Β' δεν είχε εξασφαλίσει το σχετικό πιστοποιητικό νωρίτερα ήταν λόγω της εκκρεμότητας που υπήρχε με το χρέος προς το ΣΕΦ από την περσινή σεζόν.

Με την διοίκηση του Σταδίου όμως να έχει παραιτηθεί από τον Ιούλιο δεν ήταν δυνατό να γίνει κάποιος διακανονισμός, αφού αντικαταστάθηκε μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Το τελευταίο διάστημα ωστόσο ξεκίνησε η διαδικασία του διακανονισμού με τη νέα διοίκηση, μάλιστα χθες δόθηκαν 100.000 ευρώ, με το θέμα να λήγει οριστικά και τον Ολυμπιακό Β' να μπορεί πλέον να ξεκινήσει δίχως προβλήματα την προσπάθεια του στο πρωτάθλημα της Α2.

Στην πρεμιέρα της σεζόν 2019/20 ο Ολυμπιακός Β' θα υποδεχθεί αύριο (5/10) στο βοηθητικό του ΣΕΦ τον Τρίτωνα στις 17:00.

Αν σου άρεσε κάνε