Παναθηναϊκός: Απέκλεισε τον... αδιάφορο Μολό ο Δώνης

Παναθηναϊκός: Απέκλεισε τον... αδιάφορο Μολό ο Δώνης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 04/10/19, 21:29

Χωρίς τον Γιοάν Μολό θα υποδεχθεί τη Ξάνθη ο Παναθηναϊκός, το απόγευμα του Σαββάτου (5/10, 17:15) στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Παρότι ο Γάλλος επιθετικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας, ο Γιώργος Δώνης τον άφησε εκτός αποστολής, καθώς όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της εβδομάδας ο έμπειρος παίκτης δεν έδειξε την απαιτούμενη διάθεση στις προπονήσεις.

Με τον τρόπο αυτό ο τεχνικός των «πρασίνων» έστειλε ένα μήνυμα προς τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές ενόψει της συνέχειας, δείχνοντας ξεκάθαρα πως δεν πρόκειται να ανεχθεί κανένα κρούσμα απειθαρχίας ή, αδιαφορίας από οποιονδήποτε.

Από εκεί και πέρα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Ούφε Μπεκ που είναι τραυματίας, ενώ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή κανονικά ο Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος απουσίασε από το ματς της 5ης ημέρας με τον Πανιώνιο λόγω τραυματισμού, αλλά και ο Νίκος Βέργος.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Διούδης, Κότσαρης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηθεοδωρίδης, Μπουζούκης, Περέα, Βέργος, Κουρμπέλης, Νούνες, Πούγγουρας και Καμπετσής.=

Αν σου άρεσε κάνε