Ακόμα πιο κοντά η ΑΕΚ για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ακόμα πιο κοντά η ΑΕΚ για το γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 16:43 Δημιουργία 08/10/19, 16:41

TAGS

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης η συνάντηση της ΠΑΕ ΑΕΚ με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη για τη δρομολόγηση των έργων που αφορούν το νέο γήπεδο.

Η αντιπροσωπεία της ΑΕΚ ήταν με επικεφαλής τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τους Μηνά Λυσσάνδρου και Αλέξη Αλεξίου, οι οποίοι πήγαν στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, ενώ την εταιρία Dimand εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πάνος Παναγιωτίδης και Μιχάλης Αναστασόπουλος.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ μίλησαν στον Γιώργο Πατούλη για τη δρομολόγηση των έργων στην «Αγιά Σοφιά» και κυρίως αυτό της υπογειοποίησης με τον Περιφερειάρχη μετά το τέλος της συνάντησης να αναφέρει πως τα έργα δεν θα καθυστερήσουν και ότι η γραφειοκρατία ξεπερνιέται.

Πατούλης: «Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται»

Ο Γιώργος Πατούλης είπε συγκεκριμένα ότι κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο και όλοι θα χαρούν την «Αγιά Σοφιά» με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. «Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατεία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.

Μελισσανίδης: «Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη»

Από την άλλη πλευρά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης υποστήριξε πως πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις για το έργο της υπογειοποίησης και αυτό θα τρέξει γρήγορα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας: «Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Βούρος: «Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο»

Παρών στην κουβέντα ήταν και ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος, ο οποίος είπε: «Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει».

Αν σου άρεσε κάνε