Κύπελλο Ελλάδας: Πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης

Κύπελλο Ελλάδας: Πιο κοντά στην πρόκριση στους «16» Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 31/10/19, 19:12

Με το ένα πόδι στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται ο Αστέρας Τρίπολης, ενώ ο Παναιτωλικός «έκλεισε» ουσιαστικά μία θέση για τον επόμενο γύρο, μετά το εκτός έδρας 4-0 επί του Ιαλυσού στη Ρόδο.

Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της Λαμίας την περασμένη Δευτέρα για τη Super League, ο Τασουλής ήταν ο σκόρερ του Αστέρα Τρίπολης και στο σημερινό ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά στα Χανιά και με το τελικό 1-0 οι Αρκάδες κρατούν, πλέον, την τύχη στα χέρια τους. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Δεκεμβρίου στην πελοποννησιακή πρωτεύουσα.

Στο πρωτάθλημα δεν πάει καθόλου καλά (δεν έχει νικήσει ακόμη μετά από 8 αγωνιστικές), ωστόσο, στο Κύπελλο, ο Παναιτωλικός κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 του Ιαλυσού στην Ρόδο, «σφραγίζοντας» από το πρώτο κιόλας ματς το «εισιτήριο» για τους «6» της διοργάνωσης.

Τα τέρματα για το συγκρότημα του Μάκη Χάβου πέτυχαν οι Σιέστεντ (20΄), Ντάλσιο (52΄), Ρομάν (85΄) και Ταχάρ (87΄), με αποτέλεσμα να καταστεί τυπική διαδικασία ο αγώνας ρεβάνς, ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις αρχές Δεκεμβρίου στο Αγρίνιο.

Αν σου άρεσε κάνε