Champions League: Ο Μαρτίνς σκέφτεται για 11άδα τον Βαλμπουενά

Champions League: Ο Μαρτίνς σκέφτεται για 11άδα τον Βαλμπουενά

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 05/11/19, 20:06

«Προσγειωμένος» και με πλήρη συναίσθηση για το δύσκολο έργο που έχει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπάγερν Μοχάνου εμφανίστηκε από το Μόναχο ο Πέδρο Μαρτίνς, κατά τη συνέντευξη Τύπου του Πορτογάλου τεχνικού εν όψει του αυριανού αγώνα με τους Βαυαρούς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Για το αν περιμένει κάτι διαφορετικό μετά την αλλαγή προπονητή στην Μπάγερν, ο τεχνικός των Πειραιωτών είπε: «Στην πραγματικότητα δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Ο καινούριος προπονητής δεν είχε πολύ χρόνο για να κάνει αλλαγές. Ίσως υπάρξουν αλλαγές σε πρόσωπα, ίσως στο σύστημα, αλλά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την ενδεκάδα. Η φιλοσοφία πιστεύω θα είναι ίδια».

Σε ερώτηση που του τέθηκε, με τι θα είναι ικανοποιημένος μετά το αυριανό ματς, σχολίασε: «Σε καμία περίπτωση δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Κανείς δεν είναι ικανοποιημένος όταν χάνει. Είχαμε πληρότητα και δώσαμε τα πάντα. Ελπίζουμε και αύριο να είμαστε στο ίδιο επίπεδο και τώρα. Οι συνθήκες είναι διαφορετικές, παίζουμε εκτός έδρας, η Μπάγερν έχει αλλάξει προπονητή και θα πρέπει να είμαστε πολύ αποδοτικοί. Δεν δηλώνουμε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα γιατί χάσαμε».

Για το αν θα παίξει ρόλο η αυτοπεποίθηση στον αγώνα, είπε: «Αν δεν έχουμε εμείς αυτοπεποίθηση τότε ποιος θα έχει; Πιστεύουμε στον εαυτό μας είμαστε εδώ για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Οι φιλοδοξίες μας είναι τεράστιες θέλουμε να γράψουμε ιστορία στο Alianz Arena. Θα πρέπει να παίξουμε με ψυχή, να έχουμε υπομονή, να εκμεταλλευτούμε τις καλές δικές μας στιγμές. Σημαντικό είναι να έχουμε την ίδια καλή απόδοση που είχαμε και στο πρώτο παιχνίδι».

Για το πώς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα, ο Μαρτίνς υποστήριξε: «Πιστεύω πάρα πολύ στην ποιότητα του ρόστερ που έχουμε και όποιος είναι στην ομάδα έχει μεγάλη αξία. Επιλέγω πάντα τους κατάλληλους παίκτες για να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες αυτούς του παιχνιδιού. Η ενδεκάδα που θα παίξει θα είναι η καλύτερη. Θα μπορούσα να σας πω και τώρα την ενδεκάδα, αλλά δεν θα το κάνω. Και επειδή στο Ρέντη είναι μία σχέση εμπιστοσύνης και είναι ένα υγιές περιβάλλον και δεν θέλω να το χαλάσω αυτό».

Για το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Βαλμπουενά, τόνισε: «Είναι πολύ πιθανό να είναι μέρος του παιχνιδιού μας. Έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Στη Ξάνθη δεν έπαιξε από την αρχή γιατί δεν ήταν έτοιμος από φυσική κατάσταση. Είναι παίκτης με ποιότητα και πολύ καλός στις στημένες φάσεις. Τώρα μετά από 3-4 προπονήσεις μπορούμε να πούμε ότι είναι πολύ καλά η φυσική του κατάσταση και η κατάσταση της υγείας του».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Κώστας Τσιμίκας. Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών τόνισε ότι «...περιμένω από την ομάδα να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Περιμένω από τον εαυτό μου να δώσει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι δύσκολο παιχνίδι το ξέρουμε, αλλά ήρθαμε εδώ με στόχο μόνο τη νίκη».

Σε ερώτηση που του έγινε για το πώς περιμένει την Μπάγερν μετά την αλλαγή προπονητή, ο διεθνής φουλ μπακ, είπε: «Σίγουρα περιμένουμε η Μπάγερν να παίξει καλά αύριο. Πιστεύω ότι θα παίξει με το ίδιο πλάνο που είχε με τον προηγούμενο προπονητή. Η Μπάγερν είναι Μπάγερν, είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εξαρτάται και από εμάς πως θα είμαστε. Πρέπει να παρουσιαστούμε όπως στο Καραϊσκάκη και να δείξουμε πως είμαστε μία πολύ καλή ομάδα».

Για το τι σημαίνει για τον ίδιο να παίζει απέναντι σε παίκτες μεγάλης αξίας, παραδέχθηκε ότι: «Ήταν ένα όνειρο ζωής όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που έχω φτάσει έως εδώ, αλλά δεν μου λέει κάτι. Προπονούμαι σκληρά για να αντιμετωπίζω τέτοιους παίκτες και μακάρι όλη αυτή η χαρά μου να συνδυαστεί με νίκη».

Αν σου άρεσε κάνε