Βαριά «καμπάνα» στον Δώνη για τα γεγονότα στην Τούμπα

Βαριά «καμπάνα» στον Δώνη για τα γεγονότα στην Τούμπα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 17:41 Δημιουργία 08/11/19, 17:39

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης στον Γιώργο Δώνη με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής των «πρασίνων» τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ένα μήνα όπως και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Κάτι που σημαίνει πως στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ ο Δώνης θα παρακολουθήσει το ματς από την εξέδρα. Αν δεν αλλάξει η ποινή (ο Παναθηναϊκός θα ασκήσει έφεση) το ίδιο θα συμβεί και στα ματς με Παναιτωλικό (Αγρίνιο), Αστέρα Τρίπολης (ΟΑΚΑ) και Βόλο(στον Βόλο).

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο Φ.Α ο Σλοβένος διαιτητής ο Γιώργος Δώνης απώθησε τον 4ο διαιτητή της αναμέτρησης Μένιο Κουτσιαύτη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Αναλυτικά η απόφαση σύμφωνα με την οποία ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε αναφέρει:

«Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2019 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/11/2019 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Δώνη: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για την συμπεριφορά του β’ εγκαλούμενου. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Δώνη τις ακόλουθες πειθαρχικές ποινές, ήτοι : α) τη χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ και β) την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου του στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για ένα (1) μήνα».

Αν σου άρεσε κάνε