Champions League: Δεν θα χαριστούμε στην Τότεναμ, τόνισε ο Μαρτίνς

Champions League: Δεν θα χαριστούμε στην Τότεναμ, τόνισε ο Μαρτίνς

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 21:28 Δημιουργία 25/11/19, 21:25

Το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο ανήκει στο παρελθόν για τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με την Τότεναμ για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Champions League επισήμανε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να αντιδράσει και δεν θα χαριστεί σε κανέναν αντίπαλο.

Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν το φοβίζει το όνομα της Τότεναμ, αλλά ούτε και ο Ζοζέ Μουρίνιο που ανέλαβε πρόσφατα τους Λονδρέζους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών απάντησε στις ερωτήσεις που του τέθηκαν:

-Γνωρίζετε καλά τον Μουρίνιο, ξέρετε πως έπαιζε στις άλλες ομάδες, αύριο είναι μια ιδιαίτερη μέρα καθώς είναι η πρώτη του φορά εντός έδρας ως προπονητής της Τότεναμ. Αυτό σας δυσκολεύει αναφορικά με τον τρόπο που θα παρατάξει την ομάδα του;

«Η αλήθεια είναι πως δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, καθώς παίξαμε κι άλλο αγώνα το περασμένο Σάββατο. Όντως γνωρίζουμε τον προπονητή της Τότεναμ και όντως ξέρουμε λίγα στοιχεία αλλά και αυτός το ίδιο καθώς θα ήθελε να έχει περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσει το παιχνίδι".

-Για το αν δυσκολεύει τις προσπάθειες του Ολυμπιακού το γεγονός πως ακολουθεί ένα σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ;

«Όχι. Το ματς της Κυριακής είναι κάτι διαφορετικό και δεν θα επηρεάσει το ματς με την Τότεναμ. Περιμένουμε να αντιδράσουμε μετά από το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Πανιώνιο. Έχουμε δουλέψει αρκετά για να είμαστε εδώ και δεν πρόκειται να χαρίσουμε τίποτα και σε κανέναν.

Οι παίκτες μας γνωρίζουν να αντιδρούν στις δύσκολες στιγμές. Να σας θυμίσω ότι πριν τέσσερις μήνες αν κάποιος άκουγε πως ο Ολυμπιακός θα ήταν πρώτος στο πρωτάθλημα και εντός στόχου στο Champions League θα ήταν ευχαριστημένος. Είμαστε εδώ για να δείξουμε αντίδραση».

-Για το αν γίνεται ακόμη πιο δύσκολη η αποστολή της ομάδας μετά το αρνητικό αποτέλεσμα ή αν της δίνει μεγαλύτερο κίνητρο;

«Πάντα το επόμενο ματς είναι η καλύτερη ευκαιρία για να αντιδράσεις. Να είστε σίγουροι ότι θα δείτε την αντίδραση που περιμένετε. Βρισκόμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Έχουμε δουλέψει αρκετά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας. Ίσως ένα αρνητικό αποτέλεσμα να μας πληγώνει αλλά η ομάδα θα αντιδράσει, το έχει δείξει στο παρελθόν πως μετά από ένα κακό αποτέλεσμα μπορούμε να αντιδράσουμε.».

-Για το αν τον φοβίζει ή αφαιρεί από την ομάδα την πίεση, το γεγονός ότι ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει κερδίσει το Champions League με δύο διαφορετικές ομάδες;

«Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Είμαστε εδώ για να εκπροσωπήσουμε τον Ολυμπιακό. Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι καλός προπονητής αλλά τίποτα δεν μας φοβίζει.»

-Για το ότι η ομάδα δείχνει δύο διαφορετικά πρόσωπα εντός και εκτός έδρας κι αν θεωρεί πως βρήκε το κλειδί για να το αντιμετωπίσει αυτό;

«Μίλησα για το πρωτάθλημα, τα δύο πρόσωπα που δείχνουμε στο πρωτάθλημα. Αυτό το θέμα το έχουμε αναλύσει και δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε ξανά. Στο Champions League έχουμε τα αποτελέσματα που έχουμε, αλλά έχετε όλοι δει τις δυνατότητες μας και πως ήρθαν οι δύο ήττες».

Καμαρά: «Να έχουμε νοοτροπία νικητή»

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Μαντί Καμαρά. Ο αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να έχουν νοοτροπία νικητή και αισιοδοξία.

«Έχουμε αφήσει πίσω μας το αρνητικό αποτέλεσμα του τελευταίου αγώνα και βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και να πάρουμε βαθμούς. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς με την Τότεναμ», με τον 22χρονο άσο από την Γουινέα να απαντάει στη συνέχεια στις ερωτήσεις που του έγιναν.

-Για το αν επηρεάζει το γεγονός πως η Τότεναμ έχει αλλάξει προπονητή;

«Δεν σκεφτόμαστε κάτι τέτοιο, αλλά τη δική μας ομάδα. Είμαστε συγκεντρωμένοι και δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε κάτι άλλο αλλά από το πως θα πάρουμε βαθμούς.»

-Για τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να πάρει βαθμούς από την Τότεναμ;

«Βρισκόμαστε εδώ με καλή ψυχολογία για να παίξουμε δυνατά και να μπορέσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο».

-Για το αν έχουν γίνει συζητήσεις σχετικά με την παρουσία της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια που είναι διαφορετική σε σχέση με αυτά στο Καραϊσκάκη;

«Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι νοοτροπία νικητή. Να είμαστε αισιόδοξοι και να παίζουμε με σκοπό να νικήσουμε.»

Αν σου άρεσε κάνε