Μπάσκετ: Στο Ηράκλειο και στα «Δύο Αοράκια» το φετινό All Star Game

Μπάσκετ: Στο Ηράκλειο και στα «Δύο Αοράκια» το φετινό All Star Game

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 26/11/19, 21:54

Εκτός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τα «Δύο Αοράκια» θα φιλοξενήσουν το διήμερο 8-9 Φεβρουαρίου και το εφετινό All Star Game, όπως έκανε γνωστό σήμερα (26/11) ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Να σημειωθεί ότι η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί και πάλι στο ίδιο γήπεδο μετά από 10 χρόνια, ενώ το All Star Game επιστρέφει στην Κρήτη μετά το 2014, όταν είχε πραγματοποιηθεί στα Χανιά.

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, μιλώντας σε εκδήλωση για τη συνεργασία της ΕΚΟ και του ΕΣΑΚΕ για την Basket League. Ο κ. Γαλατσόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων: «Το 24ο ΕΚΟ All Star Game θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, στο κλειστό γυμναστήριο «Δύο Αοράκια» το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Φεβρουαρίου. Μετά την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη, ο θεσμός του EKO All Star Game ταξιδεύει στο νησί της Κρήτης και σε μια ακόμη μεγάλη πόλη της χώρας μας. Το Ηράκλειο έχει αποδείξει εδώ και δεκαετίες την αγάπη του για το μπάσκετ, ενώ έχει δημιουργήσει την δική του παράδοση στην διεξαγωγή μεγάλων διοργανώσεων. Θεωρούμε ότι έχει όλα τα εχέγγυα για να φιλοξενήσει μια απόλυτα επιτυχημένη «Γιορτή του Επαγγελματικού Μπάσκετ», όπως ήταν οι δύο προηγούμενες μετά την αναβίωση του θεσμού. Το 24ο ΕΚΟ All Star Game θα έχει το... άρωμα της κρητικής φιλοξενίας και μια σειρά από εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν όσο πλησιάζουμε προς το διήμερο 8 και 9 Φεβρουαρίου. Κάθε θεσμός για να παραμείνει επιτυχημένος πρέπει να ανανεώνεται και σε συνεργασία με τον ΠΣΑΚ και την EKO θα συμπεριλάβουμε στην 24ο διοργάνωση καινοτομίες για να συνεχίσει το All Star Game να είναι από τις πιο αγαπημένες εκδηλώσεις των παιδιών, των νέων και της ελληνικής οικογένειας».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ -που θα είναι συνδιοργανωτής στο All Star Game- Ανδρέας Γλυνιαδάκης δήλωσε: «Ο ΠΣΑΚ πάντα θέλει να υποστηρίζει τις κοινωνικές δράσεις και θα συμμετέχει στην υλοποίηση της προσπάθειας του "Make Your Point". Όταν έπαιζα στο Σιάτλ, η ομάδα είχε αναλάβει μια παρόμοια δράση, να ανακατασκευάσει ένα ανοικτό γήπεδο. Ως Κρητικός, χαίρομαι που θα γίνει στο Ηράκλειο το EKO Αll Star Game. Είναι σημαντική η επίδραση για την ανάπτυξη του μπάσκετ, γιατί την προηγούμενη φορά που φιλοξενήθηκε στα Χανιά, αυξήθηκαν κατά 3.000 τα νέα δελτία!».

Στο μεταξύ, ΕΚΟ και ΕΣΑΚΕ παρουσίασαν τις υποστηρικτικές ενέργειές τους, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους για την Basket League, σε εκδήλωση που έλαβε σήμερα (26/11) χώρα στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ αναφέρθηκε στο κοινό όραμα που υπάρχει ανάμεσα στην ΕΚΟ και τον ΕΣΑΚΕ και ανακοίνωσε την έναρξη των κοινωνικών δράσεων "Make Your Point", ένα καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα, το οποίο συνδέει το επαγγελματικό μπάσκετ με τους νέους ανθρώπους.

Αν σου άρεσε κάνε