Οι παίχτες του Ολυμπιακού δεν πάνε στην Εθνική, λόγω Πιτίνο και Παναθηναϊκού

Οι παίχτες του Ολυμπιακού δεν πάνε στην Εθνική, λόγω Πιτίνο και Παναθηναϊκού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:53 Δημιουργία 29/11/19, 15:48

Επιστολή στην ΕΟΚ έστειλαν την Παρασκευή οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού μέσω της οποίας ξεκαθαρίζουν ότι δεν θα είναι μέλη της Εθνικής Ανδρών.

Όπως αναφέρει το Sport24.gr, οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης ξεκαθάρισαν μέσω της επιστολής τους πως δεν επιθυμούν να παίξουν στην Εθνική.

Ο λόγος είναι ότι, σε συνάντηση που είχαν πρόσφατα με τον Ρικ Πιτίνο και πριν ο Αμερικανός συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, είχαν λάβει διαβεβαιώσεις από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό ότι δεν θα είναι προπονητής στον Παναθηναϊκό ή σε κάποια άλλη ομάδα.

Εν τέλει, επειδή οι διαβεβαιώσεις του Ρικ Πιτίνο δεν επαληθεύτηκαν μιας και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του “τριφυλλιού” κι επειδή οι παίκτες δεν θέλουν να είναι στη μέση σε όλο αυτό το θέμα που έχει δημιουργηθεί, ξεκαθαρίζουν πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα δεν θα συμμετάσχουν στην Εθνική.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Πρίντεζης είναι μέλος της Εθνικής Ανδρών από το 2008, ο Κώστας Παπανικολάου από το 2009, ενώ ο Αντώνης Κόνιαρης έκανε το ντεμπούτο του πριν από δύο χρόνια.

Αν σου άρεσε κάνε