Στα «χαρακώματα» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για την Ξάνθη

Στα «χαρακώματα» ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για την Ξάνθη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 03/12/19, 21:44

Εντονότατη ήταν η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο δημοσίευμα του One, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, για μετοχική σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την Skoda Ξάνθη.

Σημειώνεται πως εφόσον το ρεπορτάζ αποδειχθεί ακριβές, συντρέχει περίπτωση διπλής ιδιοκτησίας και κατά συνέπεια έχει παραβιαστεί η αθλητική νομοθεσία και συγκεκριμένα ο νόμος περί πολυιδιοκτησίας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε μέσω ανακοίνωσης, στην οποία υπογραμμίζεται ότι «οι γελοιότητες και τα παραμύθια του ΟΣΦΠ και των συν αυτώ παρατρεχάμενων συνεχίζονται. Νέο αφήγημα ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθης (!!!). Ξεκαθαρίζουμε λοιπόν για να τελειώνει αυτό το παραμύθι ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξάνθη, όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο».

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης προαναγγέλλει προσφυγή στα δικαστήρια, ενώ επιτίθεται στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, αναφέροντας ότι «περιμένουμε λογικά την αυτόματη υιοθέτηση του παραμυθιού από τον ίδιο τον Υφυπουργό Αθλητισμού και τις αυθόρμητες ενέργειές του προς τη διαλεύκανση του ζητήματος που καταγγέλλει -ω εκ του θαύματος- ο Ολυμπιακός».

Για τη 13η αγωνιστική στη Super League ο ΠΑΟΚ θα παίξει το Σάββατο (7/12) με την Ξάνθη στην Τούμπα. Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Γαβαλάς, φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό του Sport24 Radio και μεταξύ άλλων, τοποθετήθηκε για το ρεπορτάζ του One Channel.

«Δεν ξέρω μετά από αυτά τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας κατά πόσο είναι εφικτό να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας. Θα πρέπει να κινηθούν άμεσα οι αρμόδιες αρχές για να ελέγξουν αυτά τα στοιχεία […] Πρέπει άμεσα να κινηθούν οι αρμόδιες Αρχές γιατί τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το ONE είναι αποκαλυπτικά και σοβαρά», δήλωσε.

Αν σου άρεσε κάνε