Champions League: Χωρίς Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός στον «τελικό» με τον Ε. Αστέρα

Champions League: Χωρίς Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός στον «τελικό» με τον Ε. Αστέρα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 15:12 Δημιουργία 09/12/19, 15:09

Χωρίς έναν από τους καλύτερους παίχτες του θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Ερυθρό Αστέρα για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με τους «ερυθρόλευκους» να καλούνται να νικήσουν τους Σέρβους για να προκριθούν στο Europa League χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Οι ελάχιστες ελπίδες που υπήρχαν για να προλάβει ο Γάλλος μέσος τον με τους Σέρβους, εξαφανίστηκαν σήμερα καθώς ο παίκτης παρέμεινε στην χώρα του για να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ως εκ τούτου είναι αδύνατο να προλάβει τον αγώνα της Τετάρτης, που θα κρίνει εάν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία στο Europa League ή, θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στις εγχώριες διοργανώσεις.

Αντίθετα με τον Βαλμπουενά, τα νέα ήταν σαφώς πιο ευχάριστα για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε κανονικά και οι πιθανότητες να βρίσκεται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς είναι με το μέρος του.

Στο μεταξύ, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν σήμερα την έφεση κατά της ποινής αποκλεισμού των δύο αγωνιστικών που τους επιβλήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες ελπίζουν ότι θα πέσει η ποινή, τουλάχιστον σε μία αγωνιστική, έτσι ώστε να έχουν στο πλευρό τους τον κόσμο τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το άλλο εντός έδρας ματς που έχουν να δώσουν είναι αυτό με την ΑΕΛ.

Αν σου άρεσε κάνε