Το CAS δικαίωσε τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Euroleague

Το CAS δικαίωσε τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Euroleague

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 10/12/19, 21:52

Το CAS εκδίκασε σήμερα (10/12) την έφεση του Ολυμπιακού κατά της απόφασης του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague, για τα όσα είχαν διαδραματιστεί στο περσινό ντέρμπι της 9ης Νοεμβρίου με τον Παναθηναϊκό, για την 6η αγωνιστική της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσκόμισαν νέα στοιχεία στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λωζάνης και δικαιώθηκαν, καθώς το αρμόδιο όργανο απέστειλε και πάλι τον φάκελο στον Αθλητικό Δικαστή της διοργανώτριας αρχής για να εκδικαστεί εκ νέου.

Στη Λωζάνη βρέθηκαν οι Χρήστος Μπαφές, Λάμπρος Αδάμος, William Sternheimer, Τom Seaner από τον Ολυμπιακό, οι Μάνος Παπαδόπουλος, Μαργαρίτα Θάνου από τον Παναθηναϊκό και οι δικηγόροι της Euroleague.

Υπενθυμίζεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προσφύγει στο CAS κατά της πρωτόδικης απόφασης της κορυφαίας ευρωπαϊκή διασυλλογικής διοργάνωσης, υποστηρίζοντας ότι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τους κατηγόρησαν για απόπειρα δωροδοκίας των διαιτητών στη μεταξύ τους αναμέτρηση της 9/11/2018, που είχε βρει νικητή τον Παναθηναϊκό με 93-80.

Αν σου άρεσε κάνε