Μέχρι το 2024 προπονητής της Λίβερπουλ ο Κλοπ

Μέχρι το 2024 προπονητής της Λίβερπουλ ο Κλοπ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:54 Δημιουργία 13/12/19, 14:51

Ένα μεγάλο «δώρο» στα εκατομμύρια οπαδών της ανά τον κόσμο έκανε την Παρασκευή η Λίβερπουλ, καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Γιούργκεν Κλοπ μέχρι το 2024.

Ο Γερμανός προπονητής, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των «κόκκινων» τον Οκτώβριο του 2015 ανανέωσε το συμβόλαιό του γι΄ άλλα δύο χρόνια (αυτό που υπογράψει τελείωνε το 2022) κι εφόσον εξαντλήσει όλη τη χρονική διάρκειά του θα συμπληρώσει εννέα χρόνια στον πάγκο των πρωτοπόρων της Premier League.

Στο διάστημα που καθοδηγεί την Λίβερπουλ, ο 52χρονος τεχνικός, η ομάδα του Μερσεϊσάιντ έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του Champions League της σεζόν 2018/2019, καθώς και το ευρωπαϊκό Super Cup που ακολούθησε επικρατώντας της Τσέλσι.

Σε 234 αγώνες η Λίβερπουλ μετρά 141 νίκες, 54 ισοπαλίες και μόλις 39 ήττες, ενώ φέτος βρίσκεται στο +14 από την πρωταθλήτρια Σίτι και στο +8 από τη δεύτερη Λέστερ, κάνοντας όνειρα τίτλου μετά από 29 χρόνια.

Μέσω των social media ο Κλοπ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με το σύλλογο, τονίζοντας: «Breaking News. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε και το οποίο δεν είναι τόσο κακό. Συμφώνησα για νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Είναι καλά νέα για κάποιους, άσχημα νέα για κάποιους άλλους. Μπορείτε, αν θέλετε, να κλείσετε το video. Αισθάνομαι το σύλλογο και την πόλη σαν το σπίτι μου. Με αγαπούν εδώ. Νομίζω πως είναι μία καλή στιγμή για να προχωρήσω σε μία τέτοια απόφαση», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Γερμανός τεχνικός στην ανακοίνωσή του.

Αν σου άρεσε κάνε