Υπόθεση «στημένων» αγώνων: Διακόπηκε εκ νέου η δίκη

Υπόθεση «στημένων» αγώνων: Διακόπηκε εκ νέου η δίκη

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:07 Δημιουργία 20/12/19, 12:31

Στις 20 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει εκ νέου το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δικάζει την υπόθεση «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων την περίοδο 2012-2015 στην οποία είναι κατηγορούμενοι 28 παράγοντες του ποδοσφαίρου.

Το δικαστήριο συνεδρίασε σήμερα μετά από διακοπή και διέκοψε εκ νέου την συνεδρίαση του αφού προηγουμένως έκανε δεκτό αίτημα αποχής που υπέβαλε η πρόεδρος Καλλιόπη Xoνδρού.

Η εφέτης κατέθεσε δήλωση αποχής, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ζητεί την αντικατάστασή της, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από το δικαστήριο στο οποίο πλέον προεδρεύει η πρώτη αναπληρωματική πρόεδρος Αριστέα Τσαμαδιά.

Μετά την αλλαγή στην θέση του προέδρου ,στο δικαστήριο αναγνώστηκε ο κατάλογος κατηγορουμένων και των μαρτύρων και η συνεδρίαση διακόπηκε προκειμένου η κ. Τσαμαδιά να ενημερωθεί για τη δικογραφία.

Στην αίθουσα ήταν από το πρωί παρόντες σχεδόν όλοι οι μάρτυρες που έχουν κληθεί, μεταξύ των οποίων ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισανίδης και ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαΐδης, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος διαμήνυσε πως βρισκόταν καθ΄ οδόν προς το Εφετείο.

Κατά τη δεύτερη συνεδρίασή του, τον περασμένο Οκτώβριο, το δικαστήριο είχε διατάξει βίαιη προσαγωγή ουσιωδών μαρτύρων που δεν είχαν εμφανιστεί στην αίθουσα και είχε επιβληθεί και πρόστιμο 200 ευρώ, σε κάθε απόντα. Αυτός ήταν και ο λόγος που είχε διακοπεί η διαδικασία για σήμερα.

Αν σου άρεσε κάνε