«Μπαμ» στα έσοδα της Λιβέρπουλ, με την επίσημη συνεργασία με τη Nike

«Μπαμ» στα έσοδα της Λιβέρπουλ, με την επίσημη συνεργασία με τη Nike

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 14:49 Δημιουργία 07/01/20, 14:46

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά deal στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου ξεκινά από σήμερα, με τη Nike να γίνει ο επίσημος χορηγός ένδυσης της Λίβερπουλ.

«Η Λίβερπουλ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη Nike, την κορυφαία εταιρεία υποδημάτων και ενδυμάτων παγκοσμίως, ως τον επίσημο προμηθευτή της φανέλας από την σεζόν 2020-21», αναφέρει η δήλωση της αγγλικής ομάδας.

«Η πολυετής εταιρική σχέση, η οποία ξεκινάει την 1η Ιουνίου 2020, θα δει τη Νike να προμηθεύει τη Λίβερπουλ, στην προπόνηση, στους αγώνες και με ρούχα ταξιδιού. Η συμφωνία με τη Nike προϋποθέτει να εξοπλίζει τις ομάδες ανδρών, γυναικών και ακαδημιών, καθώς και το τεχνικό προσωπικό και το Ίδρυμα FC Liverpool».

Η New Balance είναι ο επίσημος προμηθευτής της Λίβερπουλ από το 2015 και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν 2019-2020.

Σύμφωνα με φήμες, η Nike θα πρέπει να δώσει στους «Reds» περίπου 30 εκατομμύρια στερλίνες (35,2 εκατομμύρια ευρώ) ανά σεζόν συν 20% των εσόδων από τις καθαρές πωλήσεις όλων των αδειοδοτημένων προϊόντων (5% στα παπούτσια).

Αν σου άρεσε κάνε