Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα ο Ολυμπιακός το «διπλό» στην Καλαμάτα

Κύπελλο Ελλάδας: Άνετα ο Ολυμπιακός το «διπλό» στην Καλαμάτα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ UPD 17:14 Δημιουργία 08/01/20, 17:11

Χωρίς να συναντήσει κανένα απολύτως πρόβλημα, ο ελιπέστατος Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 εκτός έδρας την Καλαμάτα και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

Παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν κυριολεκτικά με τη... δεύτερη ομάδα, αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν αυτό που ήθελαν και να απλοποιήσουν τα πράγματα ενόψει της ρεβάνς της 15ης Ιανουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε την ομάδα ουσιαστικά με αναπληρωματικούς και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση που βρίσκονται πολλοί ποδοσφαιριστές του. Μάρκοβιτς και Μπέλιτς είχαν την πρώτη συμμετοχή τους στην ομάδα, ενώ βασικός ξεκίνησε κιαι ο Χριστοδουλόπουλος, μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του.

Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν μόλις στο 6ο λεπτό με τέρμα του Ρατζέλοβιτς, που έκανε το σουτ από θέση πλάγια στην περιοχή της Καλαμάτας κι έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και μετά στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Στεφανάκου.

Όπως στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να σκοράρει στο ξεκίνημά του. Στο 53΄ έγινε το 2-0 με κοντινή προβολή του Χριστοδουλόπουλου μετά από όμορφη μεταβίβαση του Λοβέρα.

Στο 68' ο Γκερέρο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Στεφανάκου.

Αν σου άρεσε κάνε