Κύπελλο Ελλάδας: Μετ' εμποδίων η πρόκριση του Ατρόμητου στους «8»

Κύπελλο Ελλάδας: Μετ' εμποδίων η πρόκριση του Ατρόμητου στους «8»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 14/01/20, 20:34

Ο Ατρόμητος προκρίθηκε με περιπετειώδη τρόπο στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς το 3-0 με το οποίο είχε φύγει νικητής από το Πανθεσσαλικό στάδιο απέναντι στον Βόλο, λίγο έλειψε να μην αποδεχθεί αρκετό.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων βρέθηκε να χάνει 0-2 στην έδρα της μόλις στο 22ο λεπτό, ενώ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο, όμως κατάφερε να κρατήσει το σκορ στη συνέχεια, σε ένα παιχνίδι με αρνητικό πρωταγωνιστή τον διαιτητή Αλέξανδρο Τσαμούρη.

Ο Βόλος προειδοποίησε στο 10΄, όταν ο Μπαλογιάννης μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ αλλά ο Μανδάς ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε την μπάλα. Όμως στο 13΄ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ με (αμφισβητούμενο) πέναλτι του Γκουαροτσένα, το οποίο κέρδισε ο Τσαούσης σε ανατροπή από τον Κιβρακίδη.

Στο 21΄ ο Βόλος κέρδισε νέο πέναλτι, όταν σε σουτ του Μαξ η μπάλα βρήκε το χέρι του Καχίλα, ο οποίος δέχθηκε και την κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Την ποινή από την άσπρη βούλα ανέλαβε να εκτελέσει πάλι ο Γκουαροτσένα στο 22΄ και να κάνει το 2-0, δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του για να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα.

Στην εκτέλεση, όμως, ο Γκουαροτσένα γλίστρησε και είχε δύο επαφές με την μπάλα, κάτι που δεν επιτρέπεται και ο διαιτητής έπρεπε να ακυρώσει το γκολ.

Οι Θεσσαλοί έφτασαν κοντά στο 3-0 στο 51΄ με τον Κανταμούρο, την κεφαλιά του οποίου απέκρουσε ο Μανδάς. Στο 70΄ με δέκα παίκτες έμεινε και ο Βόλος, αφού ο διαιτητής απέβαλε με υπερβολική δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπαλογιάννη,ενώ το ίδιο τραβηγμένη ήταν και η δεύτερη κίτρινη στον σκόρερ Γκουαροτσένα στο 82΄, που άφησε τον Βόλο με 9 παίκτες.

Αν σου άρεσε κάνε