Κύπελλο Ελλάδας: Μέσω... παράτασης ο Παναιτωλικός στους «8»

Κύπελλο Ελλάδας: Μέσω... παράτασης ο Παναιτωλικός στους «8»

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ Δημιουργία 15/01/20, 21:12

Ο Παναιτωλικός προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μετά το 1-1 που απέσπασε στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο στην παράταση, καθώς ο αγώνας του Αγρινίου είχε ολοκληρωθεί με «λευκή» ισοπαλία.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή ήταν για τον Παναιτωλικό, όταν μετά από κόρνερ του Άλβαρες στο 9ο λεπτό ο Σίεστεντ έπιασε την κεφαλιά, η οποία βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Κότνικ, ενώ στο 17΄ την ίδια τύχη είχε σουτ του Ρόσα, με τους γηπεδούχους να στέκονται τυχεροί.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι αύξησαν την πίεση στα καρέ των γηπεδούχων, αλλά ο Πανιώνιος έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 73΄ όταν σουτ του Μιλόγεβιτς στην κίνηση απομάκρυνε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού. Στο 85΄ σουτ του Ντουάρτε υποχρέωσε τον Κότνικ σε εντυπωσιακή επέμβαση.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει στην κανονική διάρκεια του αγώνα κι έτσι πήγαν στην παράταση, όπου ο Παναιτωλικός κατάφερε να προηγηθεί στο 116΄ με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Μπαΐροβιτς.

Στο 119΄ ισοφάρισε ο Πανιώνιος με κεφαλιά του Ντομίνγκες, όμως δεν του αρκούσε, αφού ήθελε νίκη με 2-1 για να προκριθεί...

Αν σου άρεσε κάνε